Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eğer 20’li Yaşlardaysanız

Eğer 20’li Yaşlardaysanız

20 yaşında olmanın ne ifade ettiğini keyifli bir reklam filmiyle hedef kitlesine gösteren OUIGO sayesinde gençlik yılları daha da güzelleşiyor.

20’li yaşlarınızı hatırlıyor musunuz? Eğer şu an o yaşlarda değilseniz elbette ki hatırlıyorsunuzdur, nasıl unutulabilir ki? Her şeyi özgürce, üzerinde uzun süre düşünmeden sadece o an canınız istiyor diye yapılan onca çılgın şey. Fransa merkezli, düşük maliyetli, yüksek hızlı tren servisi olan Ouigo yayınladığı son reklam filmiyle 20’li yaşların bu heyecanını tekrar yaşatıyor. Çoğunlukla ülke içinde uygun fiyatlarıyla, uzun mesafelerde hizmet vermesiyle tanınan Ouigo’nun iş ortağı Fransa’nın demiryolu hizmetlerini işleten kurum SNCF.

Marka, 20’li yaşlarında olan genç hedef kitle için hayata bu kez onların gözünden bakıyor ve biraz da esprili bir dille öğrencilik döneminde düşük bütçelerle yapılan şeylerin ne kadar eğlenceli olduğunu kendi düşük bilet fiyatlarına dikkat çekerek yapıyor.

En az maliyetle en keyifli şekilde yaşanan yıllar

Reklam filmi; basit, kolay, zahmetsiz ve zekice bir şekilde hayatlarına devam eden üç öğrencinin günlük hayatını takibe alıyor. Onlara becerikliliğin kral ve kraliçeler demek hiç de yanlış olmaz, etraflarındaki her şey onlar için ikinci bir anlam daha taşır; tenis raketi bir süzgeç olabilir, pantolonlarınızdaki deliği siyah bir kalemle kolayca yok edebilirsiniz ayrıca ütü gençler için ızgara görevi görebilir. Çünkü 20’li yaşlardaki gençler çok farklı bir özgürlüğe sahiptir, hayatı sonuna kadar yaşamak ve ellerinde olan parayı gerçekten önemli şeyler için kullanmak isterler, bu nedenle Fransalı OUIGO, 19 Euro’dan başlayan hızlı tren hizmetiyle onlara uygun fiyatlı seyahat imkanı sunuyor.

Marka, bu reklam filmini özellikle Fransa’daki müşterilerin %40’ını oluşturan genç kitlenin ilgisini çekmek amacıyla reklam ajansı Rosapark Fransa ile çalışarak ortaya çıkardı. Bu yaşam felsefesine övgü niteliğinde bir filmle gençlerin karşısına çıkan OUIGO onlara farklı destinasyonlarını tanıttı. Mayıs 2019’da yayınlanan 20 Years Fransız yönetmen Alice Moitié tarafından çekilirken, seçilen müzikse reklam filmine şiirsellik katan, Fransız müzisyen Charles Aznavour’un duygusal parçası Hier Encore.

Künye:

Reklamveren:Ouigo
Reklam Ajansı: Rosapark, Fransa
Yaratıcı Yönetmenler: Jean-François Sacco, Gilles Fichteberg
Sanat Yönetmeni: Julien Saurin
Metin Yazarı: Nicolas Gadesaude
Yönetmen: Delphine Drutel
Strateji Planlama: Sacha Lacroix
Müşteri İlişkileri: Lucile Wissocq
Sosyal Medya: Cassandre Geron, Thibaut Thureau
TV Yapım: Elodie Jonquille
Halkla İlişkiler: Mélanie Colleou
Yönetmen: Alice Moitié
Prodüksiyon: Stantard
Yapımcı: Julie Matthieu
Prodüksiyon Yönetmeni: Justine Sautrey
Stilist: Clélia Cazals
Post Prodüksiyon: affiche

Görsel: YouTube