Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Düşük Çözünürlüklü Giysi Koleksiyonu

Düşük Çözünürlüklü Giysi Koleksiyonu

Video oyun karakterleri gibi görünmek isteyenler için lüks moda markası Loewe, piksel görünümlü tasarımlardan oluşan koleksiyonunu piyasaya sürdü.

İspanyol lüks giyim markası Loewe, geçtiğimiz yıl Paris Moda Haftası’nda tanıttığı Minecraft esintili piksel görünümlü tasarımlardan oluşan koleksiyonunu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Piksel sanatını podyuma taşıyan marka, iki boyutlu optik bir illüzyon yaratan koleksiyonu ile sanal ve gerçek dünya arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor.


Jonathan Anderson imzalı Loewe İlkbahar/Yaz 2023 kapsül koleksiyonu parçalarından pikselli kapüşonlu ve tişört daha önce defilede tanıtılmıştı. Lansmanı yapılan parçalara pikselli kot pantolonu, gömleği ve kot eteği ile birlikte Duchesse ipek saten karışımı bir pantolon,  Loewe’un ünlü yap-boz stili çantası eklendi. Koleksiyondaki tüm tasarımlar, renk geçişleri ve özel bir dikiş yöntemiyle 8 bit bir görünüme sahip olacak şekilde hazırlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LOEWE (@loewe)’in paylaştığı bir gönderi

Giyenlerin video oyun karakterleri gibi görünebileceği düşük çözünürlüklü koleksiyon Loewe’un web sitesinden satışa sunuldu. Ürünler yine benzer şekilde düşük çözünürlüğe sahip ambalaj tasarımlarına sahip. Gerçek hayata ait değilmiş gibi görünen parçalar ise gerçek hayatta kendine yer bulmaya başladılar bile. Rap şarkıcısı ASAP Rocky, piksel görünümlü kapüşon tasarımını tercih eden ilk isimlerden.


Görseller: Loewe, Twitter, Instagram