Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dünyanın İlk Bütünleşik Termal Kameralı Akıllı Telefonu

Dünyanın İlk Bütünleşik Termal Kameralı Akıllı Telefonu

Ağır iş makineleriyle tanınan Cat, bünyesinde entegre termal kamera barındıran akıllı telefonuyla bir ilki gerçekleştirdi.

FLIR ONE girişimiyle birlikte bir zamanlar yasalar dahilinde yalnızca askeri amaçlar için kullanılan termal kameralar yavaş yavaş artık herkesin sahip olabileceği bir ana akım cihazına dönüşmeye başlamıştı.

Daha çok ağır iş makineleriyle tanınan Cat, bünyesinde entegre termal kamera barındıran S60 model akıllı telefonuyla bu pazarda yerini alıyor.

Mayıs sonunda piyasaya sürülecek olan S60’a, dünyanın en sağlam dokunmatik ekranı iddiasıyla öne çıkan Gorilla Glass 4 eşlik ederken, beş metre derinliğe kadar bir saat boyunca suyun altında zarar görmeden kalması S60’ı şu ana dek üretilen en dayanıklı su geçirmez akıllı telefonu unvanını da kazandırıyor.

Akıllı telefon piyasasının dengelerini değiştirecek bir cihaz izlenimi yaratmıyor. Ama yine de elektrik-elektronik, acil durum kurtarma çalışmaları ve su / gaz / elektrik gibi alanlarda ya da şantiyelerde revaç bulacak mı hep birlikte göreceğiz.


Görseller; Cat Phones