Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kadın Pedinden İlham Alan Moda Koleksiyonu

Kadın Pedinden İlham Alan Moda Koleksiyonu

Suudi moda tasarımcısı Nasiba Hafiz, P&G iş birliğiyle kadın pedinden ilham alarak çöl sıcaklarında serin tutabilen bir koleksiyon hazırladı.

Suudi moda tasarımcısı Nasiba Hafiz, P&G’ye ait kadın pedi üreticisi Always Arabia ile ısıya dayanıklı moda koleksiyonu üretmek için bir iş birliği gerçekleştirdi. Nemi ve ısıyı ciltten uzaklaştırarak serin tutan kumaştan üretilen Not Hot adlı koleksiyon, Leo Burnett Lübnan tarafından hazırlanan bir kampanya ile tanıtıldı.

Yaz aylarında sıcaklığın 45 °C’nin üzerine çıktığı Suudi Arabistan, dünyanın en sıcak bölgelerinden biri. İlhamını delikli dokusu ve yumuşak yüzeyiyle Always Cool & Dry’dan alan koleksiyon, Cool & Dry performans kumaşı kullanılarak hazırlandı. Dünyanın en serin tutan kumaşı, dünyanın en sıcak yerlerinden birinde tanıtıldı ve koleksiyonun reklam çekimleri sıcaklığı 55 °C’yi bulabilen Suudi çöllerinde gerçekleştirildi.

Kendi adını taşıyan markasını 2012 yılında kuran Hafiz, Suudi Arabistan’ın en yenilikçi moda tasarımcılarından biri olarak kabul ediliyor. Tasarımlarında çevre dostu kumaşlar tercih eden Hafiz, geri dönüşüm kapsamındaki atıkları ve eski eşyaları da kıyafetlerde kullanıyor. Aynı zamanda Suudi Arabistan’ın önemli yayıncılarından biri ve sıkı bir koleksiyoner olan babasının kravat koleksiyonunu kullanarak bluz ve etek ürettiğini açıklayan Hafiz, modada sürdürülebilirlik akımının Suudi Arabistan’daki öne çıkan temsilcilerinden biri.

Künye:
Reklamveren: P&G – Always Saudi Arabia
Ajans: Leo Burnett Lebanon
CCO: Malek Ghorayeb
Yönetici Kreatif Direktör: Natasha Maasri
Fotoğraf: Lina Mo
Prodüksiyon: Liwa Content Driven, Dubai
Yönetmenler: Natasha Maasri and Emma Mouradian
Müzik: Nikhil Soman and Muhammad Shoaib

Görseller: Instagram, Youtube