Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ağaçların Üzerinde Doğa Manzaraları

Ağaçların Üzerinde Doğa Manzaraları

Rus sokak sanatçısı Dudnikova Eugene, ağaçların üzerine akrilik boya ile doğa manzaraları resmediyor.

Sokak sanatı ağırlıklı olarak mural olarak karşımıza çıksa da aslında yalnızca duvar resimleriyle sınırlı değil. Jim Bachor’un mozaikle süslediği sokak çukurları, Pejac’ın kırık camlarla yarattığı Camouflage projesi, Raquel Rodrigo’nun sokaklara işlediği kanaviçe çiçekler, Thomas Dambo’nun atıklarla yarattığı kuş evleri ve Biancoshock’un rögar kapakları altında yarattığı gizemli odalarından oluşan Borderlife farklı konumlara farklı malzemelerle yapılan işler olarak sokak sanatının ne kadar geniş kapsamlı bir alan olduğunu ortaya koyuyor. Sokak sanatını gri şehir sokaklarının dışına taşıyan Dudnikova Eugene ise ağaçları tuval olarak görüyor onların doğal oyukları üzerine akrilikle küçük doğa manzaraları resimliyor.

Her ağaç arka planındaki manzaradan izler taşıyor

Eugene farklı şehirlerdeki parklarda veya ormanlarda çalışmış. Resimlere dikkatle baktığınızda ise çok önemli bir ayrıntıyı yakalıyorsunuz. Resimlerde, üzerine yapıldığı ağacın çevresindeki manzaradan alıntılar bulunuyor. Aynı zamanda palet de ağacın çevresindeki manzaranın renkleriyle uyumlu. Kentin kasosu yerine yeşil alanların içinde huzurlu bir şekilde iş yapmak Dudnikova Eugene için de harika bir deneyim olsa gerek.

Dudnikova Eugene’in çalışmalarını FacebookInstagram ve Behance üzerinden takip edebilirsiniz.

Ağaçlar Üzerinde Doğa Manzaraları Ağaçlar Üzerinde Doğa Manzaraları Ağaçlar Üzerinde Doğa Manzaraları Ağaçlar Üzerinde Doğa Manzaraları Ağaçlar Üzerinde Doğa Manzaraları

Görsel: Behance