Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dubai Lynx, Dani Richa’yı Yılın Reklamcısı Seçti

Dubai Lynx, Dani Richa’yı Yılın Reklamcısı Seçti

Bu sene 12. defa Orta Doğu ve Afrika'daki reklamcılıkta yaratıcılığı ödüllendirecek olan Dubai Lynx Uluslararası Yaratıcılık Festivali, Yılın Reklamcısı'nı seçti.

Cannes Lions’ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika’ya odaklanmış kardeş etkinliği Dubai Lynx, Uluslararası Reklamcılık Birliği BAE Bölümü‘yle ortaklaşa ve Dubai Media City’nin (DMC) desteğiyle gerçekleştiriliyor. 12.si gerçekleşen festival Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki yaratıcı endüstrilere ilham, öğrenme ve ağ oluşturma fırsatları sunmayı amaçlayan yüksek profilli panel, atölye çalışması, sergi ve gösterim getirecek.

Festivalin önemli bir de ödülü var: Dubai Lynx Yılın Reklamcısı ödülü. Bu ödül organizatörler tarafından seçilmekte ve ODKA (İngilizcesi MENA) bölgesinde iletişim endüstrisinin itibarını ve profilini geliştirmeye önemli katkılarda bulunan bir şahsa onurlandırmak için veriliyor. Dubai Lynx Uluslararası Yaratıcılık Festivali, bu yılki Yılın Reklamcısı’nı da dün belirledi. Festival; BBDO Orta Doğu, Afrika ve Pakistan’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Dani Richa’yı Yılın Reklamcısı ilan etti.

Yılın Reklamcısı Dani Richa ve Birlikte Çalıştığı Yüzlerce Ekip Arkadaşı

Dubai Lynx Başkanı Terry Savage, Dani Richa’nın BBDO Orta Doğu’yu geliştirdiğini düşünüyor. Dubai Lynx’in uluslararası reklamcılık camiasının saygı gören bir üyesi olan Dani Richa’yı ödüllendirmek ve onurlandırmaktan da gurur duyduğunu dile getiriyor.

Dani Richa 30 yıllık çalıştığı dönemde, Impact BBDO‘nun Başkanı ve Bölgesel Yaratıcı Grup Başkanı olarak görev de yaptı. Ajansı Cezayir’den Pakistan’a uzanan geniş bir alanda güçlü bir bölgesel lidere dönüştürdü. 2015 yılında Afrika kıtasının da sorumluluğu üstlendi. Dani Richa, BBDO Worldwide Board’a üye olmanın yanı sıra, Omnicom Media Group MENA Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktadır.

Dani Richa ise bu ödülün BBDO MEA ve Pakistan’da birlikte çalıştığı yüzlerce yetenekli insan olduğunun kanıtı olduğunu düşünüyor. Dubai Lynx Uluslararası Yaratıcılık Festivali’ni, bölgenin çalışmalarını küresel sahnede layıkıyla takdir edilmesine yönlendiren bir araç olarak kabul etmek için bu fırsatı değerlendirdiğini söylüyor.

Dubai Lynx Reklamcılık Personeli 2018 Ödülü, 14 Mart Çarşamba günü Dubai Madinat Arena’daki Madinat Jumeirah Dubai’deki Lynx ödül töreninde verilecek.

Görsel: Arabian Marketer, Instagram, Flickr