Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Özge Güven Alliance Graphique Internationale Üyeliğine Seçildi

Özge Güven Alliance Graphique Internationale Üyeliğine Seçildi

Dünyanın önde gelen grafik sanatçılarını ve tasarımcıları bir araya getiren Alliance Graphique Internationale'ın yeni üyesi bir Türk.

43 ülkeden 527 üyesi bulunan Alliance Graphique Internationale‘nin (AGI) son yeni üyesi TBWA\Istanbul Tasarım Direktörü Özge Güven oldu.

2014 yılından bu yana TBWA\Istanbul’da görev alan Güven, çalışmalarıyla Epica, Europian Design Awards, Golden Drum, Loeries, Dubai Lynx, Effie, Kristal Elma, MediaCat Felis, GMK Ödülleri gibi pek çok uluslararası ve ulusal yarışmada ödül aldı. Creative Review, Lurzer’s Archive gibi uluslararası yayınlar çalışmalarına yer verdi. Kristal Elma, MediaCat Felis, Kyiv International Advertising Festival yarışmalarında jüri başkanı olarak görev aldı.

Dünyanın önde gelen grafik sanatçıları ve tasarımcılarını davet üzerine çatısı altında toplayan Alliance Graphique Internationale, önümüzdeki yıl Yeni Zelanda’da tüm üyelerini bir araya getireceği geleneksel AGI Kongresi’ni düzenleyecek. Güven ayrıca AGI Kongresi’nde bir sunum yapacak.

Görseller: Fark Yaratan Kadınlar, Instagram