Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Donut Store’un 10. Yaşına Özel 10 Sanatçıdan 10 Poster

Donut Store’un 10. Yaşına Özel 10 Sanatçıdan 10 Poster

2007'den beri açık olan Donut Store, onuncu yaşını kutlamak için on sanatçının tasarladığı on özel poster yayınladı.

Türkiye’de sokak sanatlarının gücü ve yaratıcılığı giderek artıyor. Artık duvar yazılama denilen olan daha ciddi bir şekilde gerçekleşiyor, murallar apartman ve bina cephelerini kaplıyor. Bu sırada da tabii ki sokak sanatçılarının malzeme almaları da lazım geliyor. 2007’den beri Şişli’de sokak sanatçılarına, grafiticilere ve tasarımcılara hizmet veren Donut Store ise Türkiye’de bu alanda satış yapan en büyük mağaza. Onuncu yaşını dolduran Donut Store, gerek Türkiye’de yaşayan gerekse yurtdışından gelen meraklıları için ayrıca buluşma noktası görevi de görüyor.

İyi Ki Doğdun Donut!

Donut Store sevilen bir yer ve onuncu yaşını doldurması birçok tasarımcıyı, sanatçıyı ve oraya uğramayı seven herkesi alakadar etti. Dükkan da onuncu yaşını keyifli bir partiyle kutladı ve bu yaşa özel 10 sanatçıya sınırlı sayıda, özel tasarım poster tasarlattı. 13 Şubat’ta partiyle kutlanan bu yaşın akabinde, Donut Store 10 posteri Instagram hesabında her gün biri olmak üzere paylaştı.

Donut Store’un sınırlı sayıda üretilen özel poster serisinde Burak Şentürk, Cins, Derin Çiler, Dozer, Ethem Onur Bilgiç, Nuka, Ham, Max, Tabone, Omeria kendi tarzlarıyla Donut’un onuncu yaşını yorumladı.

Burak Şentürk


Cins


Derin Çiler


Dozer


Ethem Onur Bilgiç


Ham


Max


Nuka


Omeria


Tabone

Görsel: Donut Store
Manşet görseli düzenlenmiştir.