Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Depremzede Öğrencilere Çevrim İçi Eğitim Desteği

Depremzede Öğrencilere Çevrim İçi Eğitim Desteği

Online eğitim veren ABD'li University of People, Türkiye ve Suriye'deki depremzede öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmeleri için burs desteği sağlayacağını açıkladı.

ABD Eğitim Bakanlığı Uzaktan Eğitim Akreditasyon Komisyonu (DEAC) akreditasyonu ve 200’den fazla ülkeden 126 binden fazla öğrencisi bulunan University of People, Türkiye ve Suriye’yi etkileyen deprem felaketlerinin ardından depremzede öğrencilere eğitimlerine devam edebilmeleri için burs desteği vereceğini açıkladı. Hali hazırda Türkiye ve Suriye’den 14 bin öğrencisi bulunan kurum, 1.000 yeni öğrenciye online eğitim bursu desteği sunacak.

Kriz zamanlarında eğitim fırsatını kaybeden öğrencileri destekleyen kurumda 10 bin Suriyeli, 500 Ukraynalı ve 2 bini aşkın Afgan kadın öğrenci olmak üzere 16 bin 500 mülteci statüsündeki öğrenci eğitim görüyor. Çevrim içi eğitim bursuna başvurmak için lise mezunu olmak ve İngilizce veya Arapça dil yeterlilik şartlarını karşılamak gerekiyor.

Harvard Business School, New York Üniversitesi, Long Island Üniversitesi, McGill Üniversitesi, Edinburgh Üniversitesi ve Effat Üniversitesi ile akademik ortaklığı bulunan University of People, başvuruları bu link üzerinden kabul ediyor. Kurumun sunduğu ön lisans, lisans, yüksek lisans ve sertifika programlarının detaylarına ise buradan göz atabilirsiniz.


Görsel: Pexels, University of People