Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Deprem Bölgesine Özel İş Bulma Platformu: Afet.in

Deprem Bölgesine Özel İş Bulma Platformu: Afet.in

Afet.in adlı kâr amacı gütmeyen platform, depremde işini kaybeden vatandaşların iş bulmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve milyonlarca insanı etkileyen deprem felaketinde çok sayıda bölge sakini sahip olduğu işini kaybetti. Kariyer.net tarafından tüm istihdam çabalarını bir araya toplamak üzere başlatılan İstihdam Seferberliği‘nin yanı sıra depremde işini kaybedenler için oluşturulan Afet.in projesi de deprem ile birlikte ortaya çıkan istihdam sorununa çözüm bulmayı hedefliyor.  MentalUp Ürün Yöneticisi Ahmet Fırat Gürbüz ve UI tasarımcısı Burak Dönertaş öncülüğünde oluşturulan platform depremzede vatandaşların iş bulmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.


Resmi kurumlardan alınan onayın ardından aktif hale gelen kâr amacı gütmeyen bu platformda, işverenler ücretsiz olarak deprem mağduru vatandaşlarımıza yönelik iş ilanı verebiliyorlar. İş ilanları ön onay ve sms onayından sonra yayına alınıyor. İş arayan depremzedeler de, profil oluşturarak platformdaki iş ilanlarına başvurabiliyorlar. Afet.in’de yer alan iş ilanlarına bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. İş ilan ve başvurularının yanı sıra eğitim/workshop düzenlemek isteyenler için platformda Eğitim İlanları bölümü bulunuyor.


Görseller: Twitter