Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çok Canlı Reklam Panosu

Çok Canlı Reklam Panosu

Londra'da çiftlik hayvanlarına sosyal yardım organizasyonu için tasarlanan reklam panosu ile domuzları o an besleyebiliyorsunuz.

Mayıs ayında amacı hayvanların daha iyi şartlarda ve standartta beslenmesi olan, çiftlik hayvanlarına sosyal yardım organizasyonu Compassion on World Farming yararına Londra’da dünyanın ilk gerçekten canlı interaktif reklam uygulamasına şahit olundu. Gerçekten canlı çünkü karşınızda canlı kanlı domuzlar var.
Organik çiftiklerdeki domuzlarla reklam panosu üzerinden canlı yayın kuruluyor ve ekranda gördüğünüz domuzları akıllı telefonunuz üzerinden 1 euro bağış karşılığında elma ile besliyorsunuz. Şehrin alışveriş merkezine yerleştirilen reklam panosu alışveriş yapan insanları bir numaraya mesaj gönderiyor, karşılığında bir link görüyorlar, oraya girdiklerinde de canlı yayına bağlanıp bu uygulama ile aktive olan makina yardımıyla domuzlara elma atıyorlar.

Domuzları elma ile besleyen bu makina Londra South Bank Üniversitesi mühendislik fakültesi tarafından geliştirilmiş.Projenin ajansı Elvis.