Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocukların Hayal Gücü Ve Yetenekli Sanatçılar Buluşuyor: Canavar Projesi

Çocukların Hayal Gücü Ve Yetenekli Sanatçılar Buluşuyor: Canavar Projesi

Profesyonel sanatçılar ve çocukların bir araya geldiği projede çocuklar, yaratıcılıklarını kullanarak kendi perspektiflerinden dünyayı keşfe çıkmaya cesaretlendiriliyor.

The Monster Project ile dünyanın farklı yerlerinden illüstratörler, çocukların çizdiği canavarları kendi tarzlarında yorumluyor ve sonunda ortak bir çalışma oluşturuluyor: Projede fikir babaları çocuklar, uygulayıcılar ise profesyonel illüstratörler. Projenin, kendi hayalini kurduğu canavarın, bir profesyonelin elinden çıkmış halini elinde tutan bir çocuğun ufkuna etkisini siz düşünün.

Proje, çocuklara yaratıcılık ve hayal gücünün önemini anlatmayı amaçlarken, çocukların hayal güçlerinin büyüdükçe kaybolmaması hatta kariyerlerine kadar uzanması umudu taşıyor.

Projenin arkasındaki ekip, şu sıra Kickstarter’da fon arayışında. Peki projeyi desteklersek ne olacak? Monster Project’in daha fazla okulda gerçekleştirilip daha çok çocuğa ulaşması sağlanacak, bunun yanında sayfaları profesyonel sanatçıların canavarlarıyla dolu bir “Monster Project Aktivite Kitabı” hazırlamak ve çocukların çizdiği, profesyonel sanatçıların ise baştan yarattığı canavarların baskılarını alıp bunları fikir babalarına ulaştırılması hayal ediliyor.

Gianluca Maruotti

Patrick Evrard

Down the Street Designs

Jean Pierre Le Roux

Marija Tiurina

Görsel; gomonsterproject