Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklara Güneş Kremini Sevdiren Kaydırak

Çocuklara Güneş Kremini Sevdiren Kaydırak

Nivea, çocukları güneşin zararlı ışınlarından korurken oyunlarını bölmemek için güneş kremi püskürten şişme bir su kaydırağı hazırladı.

Yazın gelmesi ve plaj mevsiminin açılması, çocuklarını güneşin zararlı ışınlarından korumak isteyen ebeveynlerin onlara güneş kremi sürmek için deniz kenarında kovalamaca oynamaya başlaması anlamına geliyor. Bir an önce kumda ve denizde oyun oynamaya can atan çocuklar, annelerinin onlara yeteri kadar güneş kremi sürmesi için hareketsizce durup beklemek istemiyor.

Nivea, bu problemi çözmek için bir çözüm üretti. Suya dayanıklı ve 50+ koruma faktörlü Nivea güneş kremi püskürten “Sun Slide” adındaki su kaydırağı, hem çocukların vücudunu güneş kremiyle kaplıyor, hem de onların hareket özgürlüklerini kısıtlamıyor ve bu şişme kaydıraktan kayarak eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

FCB Cape Town’la geliştirilen Sun Slide kampanyası, Cilt Kanseri Vakfı’nın, Güney Afrika’nın dünyada cilt kanserine yakalanma oranı en yüksek bölgesi olduğu öğrenildikten sonra hazırlandı. Dev boyutlardaki su kaydırağı, 50 litre güneş kremi püskürten ve kullanılan güneş kreminin tüm çocuklara eşit miktarda dağılmasını sağlayan yüzlerce spreyle donatıldı. Nivea, çocukların gözüne güneş kremi kaçmasını engellemek için su altı gözlükleri dağıttı ve onları güvene aldı.

Künye:

Marka: Nivea
Başlık: “Nivea SunSlide”
Ajans FCB Cape Town
Yönetmen: Troy Davies
Üst Yaratıcı Yönetmen: Mike Barnwell
Sanat Yönetmeni: Rowan Foxcroft
Metin Yazarı: Jonathan Ollivier
Hesap Yöneticisi: Stuart Stobbs
Ajans Prodüktörü: Ashleigh Jarratt
Tasarımcı: Toni Hughes

Görsel: Vimeo