Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuklar İçin Kafa Karıştırıcı Zamanlar

Çocuklar İçin Kafa Karıştırıcı Zamanlar

Burger King, bitki bazlı ürün kategorisini tanıttığı Confusing Times adlı ödüllü kampanyasının üçüncü filminde çocukların kafalarını karıştıran durumları ele alıyor.

Uzaktan çalışma, aslında evden çalışmak yerine işte yaşamak anlamına mı geliyor? İklim değişikliğiyle ilgili sipariş edilen kitabın plastik ambalaj içinde gelmesi sizce de bir çelişki yaratmıyor mu? Yetişkinlerin dünyasındaki kafa karıştırıcı durumları, hayvansal gıda içermeyen bitki bazlı ürünü Impossible Whopper’ın tanıtımı için 2021 yılında başlattığı “Confusing Times” kampanyasında ortaya koyan Burger King, bu kez çocukların kafalarını karıştıran durumları onların bakış açısıyla ele alıyor.

Çok fazla soru soran öğretmen, tüm bu soruların cevabını biliyor olabilir mi? Bir çocuğun doğum günü partisinde bu kadar yetişkinin ne işi olabilir? Ödüllü Confusing Times kampanyasını geçtiğimiz yıl yayınlanan Impossible Nuggets ürününün tanıtıldığı Even More Confusing Times devam ettiren Burger King, bitki bazlı ürün kategorisinin son reklam filminde hayat ve çevrelerindeki dünya ile ilgili masum sorular soran çocukların bu soruların cevaplarına ilişkin yaşadıkları kafa karışıklıklarına dikkat çekiyor.

Diğer filmlerde de olduğu gibi son sahne, kafa karıştırıcı zamanlar Burger King’in bitki bazlı ürünlerini denemek için en uygun zaman mesajıyla sona eriyor. Impossible Burger ve Nugget’ın ardından başrolünde çocukların olduğu filmde bitki bazlı kategorinin yeni ürünü Long Chicken sandviç tanıtılıyor. Önceki iki kampanya filminde olduğu gibi David – Madrid imzasını taşıyan 80 saniyelik reklam filmini, The Milk of Sorrow filmiyle Oscar’a aday olan yönetmen Claudia Llosa yönetti. Basılı mecra ve radyoda yayınlanması planlanan küresel kampanya, LATAM’da başlayarak farklı pazarlarda yayına alınacak.

Görseller: Adweek