Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuğunuzun Çizdikleri Birer Oyuncak Olsa?

Çocuğunuzun Çizdikleri Birer Oyuncak Olsa?

2 boyutlu çizimleri 3 boyutlu yazıcı ile oyuncağa çevirerek çocuğunuzun çizdiklerini ölümsüzleştirin.

Hediye almayı çok severim, yani başkalarına hediye almayı. Başkaları içinden en çok çocuklara hediye almayı severim, çünkü en çok onlar sevinir. Çocuklara hediye alırken dikkat edilecek en temel iki şey bana kalırsa; yaratıcılıklarını geliştirebilmesi, bir de malzemesinin doğal olması. Bir çocuğun kendi hayal dünyasından gelenin elle tutulur bir oyuncağı olması fikri çok heyecanlı. İşte Crayon Creators da tam bunu yapıyor ve 2 boyutlu olan herhangi bir çizimi alıp yazılımlarıyla modelleyip 3D yazıcı yardımıyla onu o çizimin tıpatıp aynısı bir oyuncak olarak üretiyor. Bu harika ve çok özel oyuncağın elinize geçmesi de yalnızca 3 hafta sürüyor. Üretimine başlayalı henüz çok kısa zaman olan oyuncaklar şimdiden dünyanın her yerinde ailelerden büyük ilgi görüyor.

Şirket bu fikrin ilhamını çocuklarının çizimlerini evde duvarlara, buzdolaplarına asmaya bayılanlardan almış o çizimlerin evin herhangi bir köşesinde bir figür olarak durmasının daha güzel bir fikir olacağını düşünmüş. Ufaklığın çiziminin figürleştirilmiş halini sipariş etmek için siteye çizimi yüklemeniz, ona bir isim vermeniz ve 99 dolarlık ödemeyi yapmanız yeterli. Bu arada 15 dolar ekstra ödeme karşılığında dünyanın her yerinee oyuncağı göndermeleri de mümkün.

Çocuğunuzun çiziminin size oyuncak olarak döndüğü bir başka habere daha Bigumigu’da 2011 eylülde yer vermiştik. Crayon Creators’ın olayı gönderdiğiniz çizimi el yapımı örgüden oyuncağa çevirmesinden çok farklı bir boyuta taşımasındaki en önemli şey ise çizimleri 3D yazıcı ile oyuncağa çeviriyor olması. 3D yazıcılar girdiğimiz dönemin trendlerinden biri olacak.