Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola Sizi Reklam Panolarına Taşıyor: Personal Road

Coca-Cola Sizi Reklam Panolarına Taşıyor: Personal Road

Coca-Cola çok beğenilen kişiselleştirilmiş şişelerden ilham alarak mecrasını açık hava reklam panoları olarak değiştiriyor.

Coca-Cola gibi tüketicisinin gönülden bağlı olduğu ve ürünlerini bir üründen öte yaşam stillerinin bir parçası olarak gördüğü markalar kişiselleştirilmiş içeriklerle marka iletişimi yaptığında tüketicinin büyük ilgisini görüyor ve bu sadakat sa sağlıyor.

Coca-Cola’nın dönem dönem kişiselleştirilmiş şişe projeleri olmuştu, bu şişelerin tüketiciyi ne kadar mutlu ettiğinden yola çıkılarak da Personal Road işi geliştirilmiş ve kişiselleştirme açıkhava işlerine taşımış. Şehrin en işlek yollarına yerleştirilen uzaktan kontrol edilebilir interaktif reklam panoları tüketicinin kendi ismini görebildiği mecraya dönüştürülüyor.
Yolda ilerlerken panoda kendi isminizi gördüğünüzü düşünün. Bu anı yaşamak için tüketici bir mobil uygulamaya yalnızca tek sefer ismiyle giriş yapıyor, daha sonra lokasyon bazlı uygulama o kişinin reklam panosuna yaklaştığını tespit ettiğinde ismini de ekrana taşıyabiliyor. O an kişinin telefonuna reklam panosuna bakması için bildiri de giriyor.
İsrail’de mobil uygulama 1 gün içinde en çok indirilen uygulama olmuş, indirilme sayısı da 100.000’in üzerinde.
Projenin yaratıcısı Gefen Team.