Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Chipotle’den Peçete Çalan Müşterilere Peçetelik

Chipotle’den Peçete Çalan Müşterilere Peçetelik

Chipotle, aracında yemek yemeyi seven ve bol bol peçete depolayan müşterileri için araç içi peçetelik hazırladı.

Meksika yemekleri sunan fast food zinciri Chipotle, yaklaşan Noel heyecanına araç içi peçetelikleriyle dahil oldu. Şirket, otomobilinin içinde yemek yemeyi sevenler hatta bunu sosyal medya yayınlarıyla paylaşanlar için ideal bir yeni yıl hediyesi hazırlamak istemiş ve bunun sonucunda da bu peçetelikler ortaya çıkmış. Chipotle müşterilerinin, zincirin ücretsiz peçetelerini cömertçe kullandığı ve daha sonra kullanmak üzere arabalarında fazladan depoladıkları biliniyor. Dolayısıyla müşterilerin bu tutumu en temel çıkış noktası olmuş. Peçetelik Chipotle Goods serisi kapsamında piyasaya sürülmüş.

Chipotle müşterilerini peçete çalmaya teşvik ediyor

Bir parantez açalım, büyük miktarda yemek yiyip bunu sosyal medya yayınlarıyla paylaşmaki Güney Kore’den dünyaya yayılan bir trend. Bu yayınlara mukbang deniliyor. Chipotle’ın bu peçeteyle seslendiği kitlelerden biri de bu yayıncılar.

Bu peçetelikler, kolay erişim için arabanın güneşliğine klipslenebiliyor. Fiyatı ise 30 dolar. Bu da kağıt mendil içeren benzerlerine kıyasla çok yüksek. Ancak bu fiyata, 31 Aralık’a kadar ücretsiz başlangıç ​​süresi olan bir hediye kartı da dahil – di. Şu anda zaten peçetelik tükenmiş görünüyor.

Peçeteliğin önemli bir özelliği daha var, o da vegan deriden yapılmış olması. Ürünle ilgili yapılan açıklamalar şöyle: “Bu sınırlı sayıda üretilen vegan kaktüs derisi Chipotle peçete tutucusunu, araba mukbang’ları, son dakika makyaj seansları ve kaçınılmaz burrito dökülmesi sırasında kolay erişim için arabanızın güneşliğine sabitleyin.”

Görsel: Chipotle