Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Canlı Yayında 4 Gün Boyunca Üniversite Yurduna Konuk Olun

Canlı Yayında 4 Gün Boyunca Üniversite Yurduna Konuk Olun

Target, üniversite öğrencilerini hedef alan ürünleri için 4 günlüğüne hem sanal hem gerçek bir üniversite yurdu kuruyor.

Target ve Los Angeleslı ajansı Deutsch, Los Angeles’ta bir öğrenci yurdu inşa ediyor, fakat yalnızca 4 günlük.

Bullseye University, üniversite öğrencisi gençleri hedef kitle olarak belirleyen markanın 5 Youtube ünlüsü gençle hayata geçirdiği bir proje. 15 ile 18 temmuz arasında 4 gün boyunca 24 saat bu 5 ünlü yurt arkadaşı olarak canlı yayında takipçilerin gözü önünde yaşayacak. Yaşadıkları yer Target ürünleriyle tasarımı yapılmış ajansın kurduğu bir enstalasyon esasında.

Takipçiler odalara tıklayarak içerdeki hayatı daha yakından izleyebilecek, odalar elbette Target ürünleriyle döşenmiş durumda ve sitede gezenler beğendikleri ürünleri üzerine tıklayarak satın alabiliyor.

Yurt günleri içinde internet üzerinden macerayı takip edenlerin katılabileceği sanal gerçek zamanlı etkinlikler de olacak, konserden spor egzersizlerine kadar.

Üniversite öğrenci adaylarını hedef alan bir kampanyada Twitter konuşulmalarını tek yerde toplamamak düşünülemezdi. 4 günlük canlı maraton için etiket #BullseyeU

https://www.youtube.com/watch?v=0wZlbtRLa8I