Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King 2020’yi Erken Bitiriyor

Burger King 2020’yi Erken Bitiriyor

2020’nin ilk yarısından ve getirdiklerinden memnun olmayan ve insanların da böyle düşündüğüne inanan Burger King, yılın direkt sonuna, Noel’e atlıyor.

2020’nin geçtiğimiz altı ayı düşünülünce son zamanların en iyi yılı olamayacağını şimdiden söylemek mümkün. Yılın bitmesine henüz beş ay olduğu düşünülünce daha nelerle karşılaşacağız kestirmek zor. Birçok insan bu kaosun sona ermesini ve yeni bir yıl ile temiz bir sayfa açmayı istiyordur. Bu duyguların farkında olan Burger King, 2020 yılını daha fazla uzatmadan sonlandırma kararı aldı. Pandeminin kasvetli döneminde yorgun düşen, psikolojik olarak etkilenen insanlara Noel’in büyüleyici ve neşeli havasını getirdi.

Temmuzda Noel havası

Burger King, David São Paulo ve David Miami imzalı Christmas in July kampanyasıyla birlikte şu ana kadar iyi gitmeyen 2020’yi bitiriyor. Ancak öncesinde Noel’i kutluyor. Aralık ayının soğuğunda içleri ısıtan yeni yıl heyecanı temmuzun ortasına taşınıyor.

Burger King kampanyanın bir parçası olarak Florida’da bir şubesini dekore etti. Yılbaşı ağaçlarını süsleyen renkli ışıklar, logonun üstünde yer alan kırmızı kurdele ve temmuz ayına ruhu getirecek kar yapma makinesi ile birlikte Noel havası yakalandı. Şubedeki kutlamalar bir hafta boyunca sürdü.

Burger King Kuzey Amerika pazarlama lideri Renato Rossi, 2020’nin şu ana kadar zor bir yıl olduğuna ve insanların bunalmış hissetmelerinin gayet normal olduğuna değindi. İnsanlar sadece bu yılın sona ermesini ve her şeyin geride kalmasını istiyor. Her ne kadar bu yılın sona ermesiyle tüm dertler bir anda kaybolmayacak olsa da Christmas in July kampanyası ihtiyaç duyulan mutluluğu ve huzuru yaşatıyor.

Künye

Müşteri: Burger King
Ajans: DAVID Sao Paulo, DAVID Miami
Küresel CCO: Pancho Cassis, Sylvia Panico
Yaratıcı Başkan Yardımcısı: Rafael Donato
Yaratıcı Yönetmen: Edgard Gianesi
Sanat Yönetmeni: Thiago Ferreira
Metin Yazarı: Lucas Vigliar, Jared Schermer
İdari Yapımcı: Brenda Morrison Fell
Prodüksiyon Şirketi: Kreative Kontent
Yönetmen: Fro Rojas
İdari yapımcı: Debbie Margolis-Horwitz
DoP: Massimo Hanozet
Düzenleme: Cosmo Street Editorial
Animasyon: Nico Cragnolino
Ses: Lime Studio
Renklendirme: Apache

Görsel: YouTube