Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bülent Ersoy’dan Adnan Oktar’a Popüler Kültürün Hükümdarı Kim Olacak?

Bülent Ersoy’dan Adnan Oktar’a Popüler Kültürün Hükümdarı Kim Olacak?

Koff Animation tarafından hazırlanan projede Şahikalar Alemi'nin hükümdarı seçiliyor. Arenada yer alan isimler ise; Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy, İlber Ortaylı, Adnan Oktar, Fazıl Say ve Nihat Doğan

Birbirinden nefis animasyonlar hazırlayan Koff Animation, marka bağımsız sadece kendi eğlencelerini paylaşarak çoğaltacakları yeni bir proje hazırladı. Şöhretin Bedeli isimli internet sitesi ve buna bağlı hazırlanan GIF’lerle, Türkiye popüler kültürünün en “renkli” karakterleri bir araya geldi.

Düşünün ki, Yıldız Tilbe, Bülent Ersoy, İlber Ortaylı, Adnan Oktar, Fazıl Say ve Nihat Doğan’ı bir arenaya koydunuz ve sadece bir kişinin kazanabileceğini söylediğiniz. Bu 6 ismin de yapması gereken tek şey kazanmak için varını yoğunu adamak. Arenanın ortasında tüm imkanlarıyla galibiyeti arzulayan bu isimler arasından ayakta kalmayı başaran isim de Şahikalar Alemi’nin hükümdarı olacak.

Facebook bağlantısıyla tarafımızı seçip kazananı tayin ettiğimiz Şöhretin Bedeli, 8 gün sonra tüm oyların toplanmasıyla en iyi iki ismi açıklayacak. Ve bu iki isim Koff ekibi tarafından hazırlanacak bir animasyonla kozlarını paylaşacak.

Şöhretin Bedeli’nde yarışan isimlerin geçmişlerine ve evrenin hikayesine de buradan ulaşabilirsiniz.

Koff, Zeki Müren’in hayatını anlatan kısa filmleri Zeki ile de anlatım dili ve sunumuyla etkileyici bir işe imza atmıştı.

Görsel; Şöhretin Bedeli