Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Cihaz Tüm Bilgisayar Ekranlarını Dokunmatik Ekrana Dönüştürüyor

Bu Cihaz Tüm Bilgisayar Ekranlarını Dokunmatik Ekrana Dönüştürüyor

Hemen hemen tüm bilgisayar ekranlarıyla uyumlu YELANG Hello X3, ekranların sol üst köşesine tutturularak onları dokunmatik hale getiriyor.

Dokunmatik ekran teknolojisine o kadar alıştık ki dizüstü bilgisayarda böyle bir özellik yoksa bunun eksikliğini mutlaka arıyoruz. Peki bu cihazları sonradan dokunmatik ekranlıya dönüştürmek mümkün olsaydı? Kickstarter’da büyük bir başarı yakalayan YELANG Hello X3, pek çok kişinin cevabının evet olduğuna işaret ediyor.

YELANG Hello X3 tüm dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda çalışıyor

YELANGA Hello X3, ekranın sol üst köşesine takılıyor ve onu dokunmatik ekrana dönüştürüyor. Herhangi bir normal dizüstü bilgisayarda ve hatta masaüstü bilgisayarda da işlevini yerine getirebiliyor. Hem Windows hem de macOS işletim sistemleriyle uyumlu. Cihaz saniyede 120 kare düşük gecikmeli bağlantı ve 2 mm’lik yüksek hassasiyet doğruluğu sunuyor. Boyutu 27 inç’e kadar olan herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayar ekranına takılabiliyor.

YELANG Hello X3

Kickstarter’da 1 Haziran’da başlayan kampanya ile YELANG Hello X3, yalnızca 1 saat içinde hedeflediği fona ulaşmış. Üretim sorunsuz bir şekilde ilerlerse, dünya çapında sevkiyatın Eylül 2021 civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Ekranı masa ya da başka herhangi bir yüzeyle etkileşimli ekrana da dönüştürebiliyor

Hello X3’ün başlarda 3 mm doğruluğu 3 mm’den 2 mm’ye yükseltilmiş ve dokunmatik doğruluğu %50 arttırılmış. Bu da çok küçük noktaları ve ince çizgileri seçebileceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca cihaz, ekranınızı masa etkileşimli dokunmatik ekrana da dönüştürebiliyor. Ekranınızı, grafik tablet deneyimine benzer şekilde herhangi bir masa veya başka bir yüzey üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

 

YELANG Hello X3

Görsel: Kickstarter