Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Bahar BALKÖN’ler IKEA’yla Renkleniyor

Bu Bahar BALKÖN’ler IKEA’yla Renkleniyor

IKEA, baharda evlerinin balkonunda vakit geçirmeyi sevenleri, BALKÖN kampanyasıyla hediye kazanmaya davet ediyor.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte, uzun saatler boyunca balkonda oturma sezonu da açılmış oldu. IKEA, evinin balkonunda oturmayı, yemek yemeyi, misafirlerini burada ağırlamayı sevenler ve bu sırada fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyenler için “BALKÖN” projesini hazırladı.

Tribal Wordwide İstanbul imzasını taşıyan kampanya ile her eve uygun dekorasyon çözümleri ve ilham veren fikirler sunan IKEA, bu kez balkonlarımızı dilediğimiz gibi dekore edebileceğiz, farklı tasarım alternatifleriyle karşımıza çıkıyor.

IKEA’nın baharın gelişini ve balkon sefasının yaklaştığını müjdeleyen BALKÖN için hazırladığı reklam filminde, markanın montaj kılavuzundan aşina olduğumuz çizgi karakter, başrolde yer alıyor. Balkonunu farklı IKEA alternatifleriyle güzelleştiren karakter, balkonda sabah-akşam vakit geçirmekten daha büyük zevk alıyor.

Kurulumunu kolayca gerçekleştirilen IKEA mobilyalarla ve dekoratif, mis kokulu çiçeklerde balkonlarını donatıp, “en güzel balkon benimki oldu” diyenler ve balkonlarının son halini fotoğraflayıp Instagram’da @ikeaturkiye etiketiyle paylaşanlar IKEA’dan birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak

Künye:

Reklamveren: IKEA Türkiye
Reklamveren Temsilcileri: Özge Kocaoğlu Çolakoğlu, Başak Tanır,
Koray Andiç, Ezgi Oğuzer
Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Ajans Başkanı: Ömür Kula
Yaratıcı Yönetmen: Arda Erdik, Başar Bellisan
Yaratıcı Grup Başkanı: Ahmet Terzioğlu, Barış Sarhan
Yaratıcı Grup:Hakan Yılmaz, Emre Karaca, İpek Şurdum
Müşteri İlişkileri: Burcu Kavasgil
Sosyal Medya: Emre Hacısalihoğlu
İllüstratör: Taner Ardalı
Ajans Yapımcısı: Can Taşkın

Görsel: Vimeo