Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bruce Lee Tutkunları için Anime Serisi House of Lee Geliyor

Bruce Lee Tutkunları için Anime Serisi House of Lee Geliyor

Bruce Lee'nin kızı Shannon Lee'nin girişimiyle hayata geçen anime dizisi “House of Lee”, yakında Bruce Lee hayranlarıyla buluşacak.

Dövüş sanatlarının ve sinemanın efsanesi Bruce Lee’nin mirası, House of Lee adlı bir anime dizisiyle bir kez daha Lee tutkunlarıyla buluşacak Bruce Lee’nin kızı Shannon Lee’nin öncülük ettiği bu proje, Pekin merkezli anime stüdyosu Shockunit Studio ile işbirliği içinde gerçekleştirilmiş. Serinin tanıtım filminde, 2024/25 sezonunda yayına gireceği duyurulmuş.

“Karanlıkta yürüdüklerinin farkında olmayanlar, asla ışığı aramayacaklardır.”

House of Lee, izleyicileri Lee’nin dünyanın karanlığa yenik düşmesini önleme görevi üstelenen birleşmiş bir savaşçı birliği kurduğu alternatif bir evrene taşıyor. Dizi, Lee’nin felsefesini yansıtıyor ve onun kendi sözlerinden ilham alıyor.

Seri, yüzeysel bir dövüş anlatısı olmaktan uzak duruyor. Maneviyata, kişinin içsel karmaşasıyla mücadelesine, Asyalı Amerikalı ve Pasifik Adalı (AAPI) olma deneyimi gibi konuları derinlikle alınıyor.

Shannon Lee bu seri için ayrıca sanatçılara filmlerine fon sağlamada yardımcı olan önde gelen bir içerik platformu olan Shibuya ile de iş birliği yapmış. Bu iş birliği, Shannon Lee’nin stüdyonun kısa filmi White Rabbit’i izlemesinin ardından doğmuş. Shannon Lee’nin, ekibin zorlayıcı hikayeler anlatabileceğine ve dolayısıyla Bruce Lee’yi anime aracılığıyla anlatabileceğine inancı bu kısa filmi izlemesini sayesinde gelişmiş.