Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu Epica Ödülleri Jürisinde

Bigumigu Epica Ödülleri Jürisinde

Bigumigu yayın yönetmeni Yalçın Pembecioğlu Avrupa'nın en prestijli reklam ödüllerinde jüri görevi üstleniyor.

1987’den beri düzenlenen Epica Awards Avrupa’nın en prestijli reklam ödüllerinden biri olarak kabul edilir. Birçok reklam ve yaratıcılık ödül organizasyonunda jüri üyeleri ilgili sektörün yetkin ve tecrübeli profesyonelleri arasından seçilirken Epica, jüri ekibini sektörel basın mensuplarından oluşturmasıyla farklı bir yerde konumlanıyor.

Epica Awards’ta bu yıl Türkiye’den Bigumigu’yu temsilen ben de jüri üyesi olarak görev alacağım. Epica’nın jüri sayfasında artık Bigumigu da yer alıyor. Bigumigu’nun yayın yönetmeni olarak Türkiye’de yıllardır Kristal Elma başta olmak üzere Felis Ödülleri, DPİD Ödülleri, Açıkhava Reklam Ödülleri, Social Media Awards (yeni adıyla Brandverse) gibi sektöre yön veren tüm yaratıcı reklam ödüllerinde keyif ve ciddiyetle jüri görevleri üstleniyorum. İlk defa Türkiye dışında bir uluslararası bir organizasyonda jürilik yapacak olmak beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Hem kişisel olarak, hem de 18 yıldır yaratıcı sektörlere ilham vermek için epik olarak keyifle çalıştığımız Bigumigu adına çok gurur duyduğum bu haberi sizlerle, heyecanım henüz tazeyken paylaşmak istedim.

Epica 2023 başvuruları devam ediyor, 31 Ağustos’a kadar erken başvuru indiriminden de yararlanabilirsiniz. Ödüllere başvurmak için detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Yazıyı aşağıdaki görselle bitirmek istiyorum. Burada elimde gördüğünüz kitap, benim reklam sektöründe henüz ikinci yılımda, 2004’te bana hediye edilmiş bir Epica kazananlar kitabı (Epica Book 17).

Bir not: Epica’da Türkiye’yi temsil eden diğer yayınlar, Marketing Türkiye ve Campaign dergileri.

Manşet görseli: Epica 2022 Ödül Töreni, YouTube