Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bosch’tan Son Dilimi Kaptırmam Teknolojisi

Bosch’tan Son Dilimi Kaptırmam Teknolojisi

Bosch Ev Aletleri’nin yeni Home Connect kameralı buzdolabı, “Buzdolabında ne var ne yoksa artık telefonunuzda” konseptli yeni bir reklam filmiyle tanıtılıyor.

Alışverişe gidersiniz, aklınızda alacaklar fakat o da ne? Bir sürü ürünün içerisinde ne alacağınızı unuttunuz. Hay Allah, olacak iş mi? Keşke buzdolabının içini görebilseniz değil mi? Ya da eve dönüş yolundasınız, karnınızda ziller çalıyor. Acaba dolapta ne vardı? Aklınızda deli sorular. Neyse ki yeni akıllı teknolojiler artık bu deli sorulara cevap verebiliyor. Buzdolabınızın içini uzaktan dahi olsa görebiliyorsunuz.

Son Dilim Kavgaları Başlıyor!

Bosch Ev Aletleri’nin yeni Home Connect kameralı buzdolabı da “Buzdolabında ne var ne yoksa artık telefonunuzda” konseptli yeni bir reklam filmiyle tanıtılıyor. Yaşam içinden gerçek anlara odaklanan ve  markanın yenilikçi teknolojilerini aile hikayeleri üzerinden anlatan reklam filmi 11 Ekim’de yayına girdi.

Medina Turgul DDB tarafından yaratılan reklam filmi buzdolabındaki cheesecake’ den  sadece son bir dilim kaldığını cep telefonundan görüp, bu dilimi yemek için eve koşturan aile bireylerini gördüğümüz, “son dilimi kimselere kaptırmam” teknolojisini  keyifli bir şekilde anlatıyor.

“Yaşam için teknoloji” yaklaşımıyla yüksek teknolojili ürünler geliştiren Bosch’un KGN56HI30N kameralı buzdolabının kapağı her açılıp kapandığında soğutucu bölmesinde yer alan iki kameradan biri otomatik olarak soğutucu bölmesinin, diğeri ise kapı raflarında gıdaların ve içeceklerin olduğu bölümün resmini çekerek kullanıcının cep telefonunda veya tabletindeki Home Connect uygulamasına gönderiyormuş. Böylece ister içerideki odada ister dışarıda buzdolabına gitmeden içini kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca buzdolabını açmadan içini görerek bir enerji tasarrufu da gerçekliyor. Çünkü kapağı her açışta kaybedilen ısıyı amorti etmek için buzdolabı ekstra enerji harcamıyor.

Kullanıcı, ev dışında örneğin market alışverişindeyken, Home Connect uygulamasına bakıp buzdolabının içindeki gıda ve içeceklerdeki eksiklikleri son fotoğraf üzerinden görerek de alışverişini yapabiliyor. Gerçekten yaşasın teknoloji!

Künye:
Reklamın Başlığı : Bozdolabında ne var ne yok telefonunuzda
Reklamveren: Bosch Ev Aletleri
Reklamveren Temsilcisi: Zeynep Cebeci, Deniz Öner, Gizem Gözelekli
Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ertuğ Tuğalan
Yaratıcı Ekip: Hakan Bıçakçı, Namık Ergin
Marka Ekibi: Elifsu Tufan, Yaprak Erel
Strateji Ekibi: Beliz Top, Nesil Arıyürek
Ajans Prodüktörü: Gülengül Arlıel, Levend Çağıl
Yönetmen: Toby Tremlett
Prodüksiyon Şirketi: Voltran

Görsel: Vimeo