Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bol Aksiyonlu Bir Kedi Hikayesi: Catopolis

Bol Aksiyonlu Bir Kedi Hikayesi: Catopolis

"Catopolis", serseri kedi Penny'nin Dövüş Kulübü benzeri bir atmosferde geçen yaşamını konu alıyor.

Kısa film tutkusu, tüylü dostlarımızın başrolde olduğu hikayelerle yan yana geldiğinde tadına doyum olmayacak işler ortaya çıkıyor. Joe Cappa’nın kara mizahla paranormal korkuyu harmanladığı Ghost Dogs isimli kısa animasyonunda bu hissiyatı yaşamıştık. Victoria Vincent namıdiğer Vewn’in Catopolis’i de bolca kedi karakterin rol aldığı insansı bir hikaye olarak dikkatleri çekiyor.

Düzenin gerçeklerini fark etmeye başlayan bir kedinin uyanışı

Vewn, çalışmalarını finanse etmesine yardımcı olan başarılı bir Patreon kampanyasının ardından YouTube kanalında bir milyonun, Instagram’da ise iki yüz binin üzerinde aboneden oluşan bir izleyici kitlesine erişmiş.

Şimdiye kadarki en uzun kısa filmi olan Catopolis, Penny adlı bir kedinin hikayesini konu alıyor. Penny işinden kovulduktan sonra gizemli bir organizasyonla karşılaşıyor ve bu organizasyondan dövüşçülük teklifi alıyor. Hikaye bir tür kedili Dövüş Kulübü atmosferinde geçiyor. Yaşamın her yönüyle kayıt altına alındığı ve televizyonda oynatıldığı; maskeli askerlerin sokaklarda adalet dağıttığı tuhaf bir evren bu.

Filmin müzikleri Dylan Kanner’ın, ses tasarımı ise Josh Yeung’ın imzasını taşıyor.

Ben sizi bu 13 dakikalık kedi serüveniyle baş başa bırakayım. Vewn’in diğer çalışmalarına Instagram’ı, YouTube kanalı ve internet mağazası üzerinden göz atabilirsiniz. Özenle seçtiğimiz diğer kısa animasyonlara da buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: YouTube