Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Biyolojik Olarak Çözünebilen Tohum Kapsülleri

Biyolojik Olarak Çözünebilen Tohum Kapsülleri

Toprakla ve bitki yetiştirmekle pek arası olmayanlar için özel geliştirilen, biyolojik olarak çözünebilir Gro-ables tohum kapsülleri.

Miracle-Gro şirketi tarafından geliştirilen doğada çözünebilir minyatür tohum kapsülleri, çiçek, bitki, sebze veya meyve yetiştirmeyi herkes için daha basit bir hale getirmek için tasarlanmış. Bu kapsüllerde bitki yetiştirmek, yalnızca tohumun filizlenip toprağın biraz üstünde belirgin hale gelmesinin ardından sulayıp bitki veya çiçeğin büyümesini beklemekten, ve biraz da güneş ışığından ibaret.

Bahçıvanlık yeteneklerinin yeterince gelişmemiş olduğu fikrine sahip insanlar düşünülerek tasarlanan ve toprakta biyolojik olarak çözünebilen bu tohum kapsülleri, bahçesinde, evinin balkonunda ya da terasında bitki yetiştirmek isteyenlerin işini fazlasıyla kolaylaştırıyor.

Kullanımı son derece basit olan Gro-ables tohum kapsülü, içine büyümesi için yerleştirilen tohumların yeteri kadar nemli ve korunaklı kalabilmesi için özel olarak tasarlanmış.

Farklı bitki, çiçek, sebze ve meyve türlerini içeren kapsüllerde yer alan tohumlar, kapsülün içinde her bir bitki ya da meyve için ideal derinlikte konumlandırılmış.

Miracle-Gro, tek bir tohum kapsülünün fiyatını 2 dolar, 18 kapsülden oluşan setin fiyatını ise 23 dolar olarak belirlemiş.

Görsel: YouTube