Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bisikletinizi Dekoratif Kılıfıyla Evinizde Saklayın

Bisikletinizi Dekoratif Kılıfıyla Evinizde Saklayın

Velo Sock, bisikletinizi evde hijyenik ve dekoratif bir şekilde saklamanızı kolaylaştırıyor.

Bisiklet vazgeçilmez bir tutku. Bazılarımız bisikletini bagajına atıp uzaklarda kullanarak tadını çıkarıyor, bazılarımız ise tüm risklerine rağmen şehir içinde bir ulaşım aracı olarak kullanmaya devam ediyor. Çocukluk yıllardan bu yana süregelen bir  sevgiyle bisikletine bağlılık duyanlar, formunu korumak için bisiklet kullananlar olduğu kadar doğaya olan duyarlılığı nedeniyle bisikletini tercih edenler de var. Peki günün sonunda o çok sevdiğimiz bisikletimizi nerede tutacağız? Özellikle büyük şehirlerde bisikleti dışarıda bırakmak, hem çalınma hem de hasar görme olasılığı nedeniyle oldukça riskli bir durum. En güvenli çözümlerden biri evin içinde tutmak olabilir. Velo Sock’ın bisiklet kılıfları bu çözümü tercih edenlerin işini kolaylaştıracak bir yaklaşımla tasarlanmış.

Bisiklet kılıfı, hijyene önem verenlerin seveceği bir çözüm

Velo Sock’ın kılıflarını bir tür bisiklet çorabı olarak tanımlayabiliriz. Elastik yapısıyla bisikletinizin tekerlerini ve gövdesinin büyük bir kısmını içine alabilecek şekilde tasarlanmış. Bu sayede dışarının tozu ve pisliği evinizin içine taşınmamış oluyor. Bu yönüyle herkes için özellikle de çocuğu olan aileler için hijyen sağlayan bir önlem. Evin içinde emekleyen bir bebek varsa bisikletin tekerlerine temas etmemesi de önemli. Velo Sock’un bir diğer işlevi de bisikletinizi dekoratif desenlerle örtmesi. Böylece bisikletinizi evin içinde göz önünde olmayan bir yerlere kaldırmaya uğraşmanız gerekmiyor, salonunuzun en güzel köşesine yerleştirebiliyorsunuz. Duvarın çizilmesini de önlediğinden bisikleti dilediğiniz yere yaslayabilirsiniz.

Velo Sock’ın bisiklet kılıfları, polyester ve taytlardan aşina olduğumuz – Velo Sock tayt da üretiyor –  sentetik fiber kumaşın karışımından üretilmiş. Dolayısıyla yıkanması ve kuruması oldukça basit. 1,6-2 metre uzunluktaki tüm bisikletlerde kullanılabiliyor. Ayrıca çocuk bisikletleri için üretilmiş modelleri de var.

Bisikletinizi Dekoratif Kılıfıyla Evinizde Saklayın

Görsel: Velo Sock iç mekan bisiklet kılıfı