Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Birgün’den Basında Tek Seslilik Parodisi

Birgün’den Basında Tek Seslilik Parodisi

BirGün, #BugünBirGüneAboneOl etiketli kampanyasıyla okuyucularını abone olmaya çağırırken bağımsız gazeteciliğin önemine vurgu yapıyor.

BirGün, patronsuz ve bağımsız bir gazete anlayışıyla bundan 17 yıl önce yayın hayatına başladı. Gazete, yayın hayatı boyunca karşılaşmış olduğu zorlukları okuyucularının da desteğiyle aşıyor. Basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünün kritik bir öneme sahip olduğu, bağımsız gazeteciliğin doğru bilgiye ulaşmak için önemli bir kaynak olduğu bu dönemde okur dostu ve çağdaş bir yayıncılık anlayışla hizmet veriyor.

Bir gün sadece böyle haberler duymak istemiyorsan destek ol

Haberlere reklamdan daha fazla önem veren BirGün, emek verenlerinin özverisi ve okurlarının dayanışmasıyla ayakta kalmayı başarıyor. Bununla birlikte teknolojik olanakların sürekli yenilendiği ve geliştiği çağımızda gazetecilik anlayışı da değişiyor. Bu gelişmelere kayıtsız kalmayan BirGün mobil uygulaması üzerinden reklamsız bir haber okuma deneyimi sunuyor. Gürültüden ve dikkat dağıtan unsurlardan uzak bir şekilde haber okumak için takipçilerini gazeteye aboneye olmaya ve mobil uygulamasını indirmeye davet ediyor. Bu çağrıyı yaparken de insanları gülümsetecek yaratıcı bir kampanyaya imza atıyor.

Bugün gazetesinin ilk sayfasında “Reis mükemmel bir insan” başlığıyla okurlarını karşılayan gazete, hazırladığı reklam filmiyle ile birlikte haber verirken bağımsız olmanın önemine dikkat çekiyor.

Birgün reklamında “Yoksulluk bitti, hepimiz zenginiz, beşli ekip nefis inşaatlar yapıyor. Reis mükemmel bir insan. Bir gün sadece böyle haberler duymak istemiyorsan bugün BirGün’e abone ol” sözlerine yer veriliyor. BirGün, #BugünBirGüneAboneOl etiketli kampanyasıyla farklı abonelik paketlerini okuyucularına sunuyor. BirGün aboneliği hakkında detaylı bilgi almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

birgün birgün

 

Görsel: BirGün