Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Sporcu Ne Zaman Yeter Der?

Bir Sporcu Ne Zaman Yeter Der?

Under Armour, Orta Doğu pazarına yönelik filminde bir sporcunun çalışmaktan ve antremandan asla vaz geçmeyeceğini nefis bir görsellikle anlatıyor.

Under Armour, havalı bir spor giyim markası. Kıyafetleri, tarzı, iletişim çalışmalarıyla güçlü bir duruşu var. Spor yapmanın doğasını anlayan, sporcunun ruhuna seslenen bir dille konuşuyor. Özellikle de antremanın ve bıkmadan çalışmanın önemini anlatan nefis filmi Rule Yourself buna çok güçlü bir örnekti. Şimdi de markayı Orta Doğu pazarında da güçlendirmeyi amaçlayan benzer temalı bir film geliyor.

Dubai merkezli reklam ajansı Nomads tarafından yaratılan One More isimli film, Lübnan’ın Trablus şehrindeki terkedilmiş bir fuar alanında geçiyor. Ünlü mimar Oscar Niemeyer’in imzası taşıyan bu benzersiz arka plan; filmin görselliğini yoğunlaştırıyor ve filme eşsiz bir tat katıyor. Filmin yönetmeni Björn Sjoblad, görüntü yönetmenliğini ise Passi Pauni üstlenmiş.

Bir Antreman Daha

Under Armour’un ciddi sporculara seslendiği filmin dış sesi de görselliği kadar etkileyici. Filmde antreman sırasında çeşitli sporcular görüyoruz. Dış ses, bir sporcunun ne zaman yeteri kadar antreman yapmış olacağını sorguluyor. Kaç koşu, kaç ağırlık, kaç setten sonra artık durulabilir? Ne kadar acıdan sonra artık yeter denebilir? Bu soruları soran film; bir sporcunun yaşadığı yorgunluğu, ağrıları, canının çektiği ama iradesiyle karşı koymak zorunda olduklarını ortaya koyuyor. Sonunda ise bir sporcu için her zaman bir tane daha antreman (#OneMore) olacağını, yeter demenin pek de olası olmadığını söylüyor.

Künye:

Reklamveren: Under Armour
Reklam Ajansı: Nomads
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Richard Hol
Yaratıcı Ekip: Braden Deatcher, Philip Ramage, Ryan Atkinson, Adam Fierman
Dijital Strateji: Ashleigh Albertyn
Genel Yönetmen: Mary Jane Butler
İş Yönetmeni: Scott Maxwell
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Khadija Yassin
Ajans Yapımcısı: Brence Dsa
Yapım Şirketi: Dejavu
Yönetmen: Nalle Björn Sjoblad
Görüntü Yönetmeni: Passi Pauni
Yönetici Yapımcı: Manasvi Gosalia
Sanat Yönetmeni: Sarah Chaoul
Kurgu: Neelay Shah
Ses Tasarım: Mango Jam
Post Prodüksiyon: Dejavu
Grading: Henri Pulla

Görsel: Vimeo