Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu Kristal Elma Ekibine Katılmak İsteyenler Buraya!

Bigumigu Kristal Elma Ekibine Katılmak İsteyenler Buraya!

Kristal Elma'nın nabzını tutan takımın bir parçası olmak ister misiniz?

Yarışmanın yanı sıra bir yaratıcılık festivaline de dönüştüğü 2013’ten beri Kristal Elma artık dünyada Cannes Lions’dan sonra en önemli festivallerden birisi olarak kabul ediliyor. Biz de Bigumigu olarak her iki festivalin de medya sponsorlarından biri olmaktan gurur duyuyoruz.

Bigumigu’nun Kristal Elma içerikleri artık bir efsane oldu dersem sanırım abartmış olmam. Geçtiğimiz yıl içerik partnerimiz Akbank‘la birlikte festival öncesinden başlayarak tüm etkinlik için toplam 80 yazı yayınlayarak adeta bir rekor kırdık. Festival süresince her güne özel özet videolarla yazıları okuyacak zamanı olmayanlar için video içerikler ürettik. Nihayet festival sonunda da Kristal Elma’nın trendlerini etkinliğin resmi trend partneri olarak biz belirleyip yazdık.


Kristal Elma 2014 Bigumigu Ekibi

Bigumigu’nun festival içerikleri konferans oturumlarını detaylı şekilde aktarmaktan, stand ve etkinlikleri incelemeye kadar çeşitleniyor. Her yıl daha da büyüyen bir ekiple Kristal Elma’yı hem etkinliğe katılamayanlara, hem de etkinlikte sürekli bir şeyler kaçırdığını düşünüp (FOMO!) endişelenen katılımcılara yönelik olarak hazırlıyoruz.

Gelelim büyük habere! Bu yıl Kristal Elma ekibimizde tam 5 kişilik bir yeri genç editör adaylarına ayırdık. 3 gün boyunca Kristal Elma’ya katılıp etkinlik boyunca inanılmaz bir tempoda bir taraftan oturum takip edip bir taraftan yazı yazmak isteyen reklam ve pazarlama sektörüne gönül vermiş adaylardan seçilenlere etkinliğin tamamına erişebilecekleri biletlerini biz sağlıyoruz!

– Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’ne katılmak için can atan,
– Bigumigu’da yazılarının yayınlanmasından gurur duyacak,
– Reklam ve pazarlama sektörüne aşina,
– Türkçe’ye hakim, yazı yazma deneyimi olan,
– Hızlı düşünebilen,
– Bigumigu’yu takip eden ve etkinlik yazılarını nasıl yazdığımızı bilen,
– 14, 15 ve 16 Ekim tarihlerinde tüm gün festivalde bulunabilecek,

adaylar başvurularını doğrudan bana [email protected]‘dan iletebilirler. Başvurularınızı neden Kristal Elma ekibinde yer almak istediğinizi ve ekibe ne gibi artılar katabileceğinizi kısaca anlatan bir e-posta ile cv’nizi de iliştirerek 9 Ekim Cuma gününe kadar gönderirseniz şahane olur.

Aşağıdaki fotoğrafın 2015 versiyonunda bir arada olmak dileğiyle 😉


Kristal Elma 2014 Bigumigu Ekibi