Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bakımsız Ağızlar İçin Geleceğin Menüsü

Bakımsız Ağızlar İçin Geleceğin Menüsü

Aspen Dental, ağız sağlığımıza dikkat etmezsek ileride neler yaşayabileceğimizi, püre halindeki hamburger ve patateslerle pek güzel anlatmış.

Amerika’nın önde gelen diş sağlığı merkezlerinden Aspen Dental, Nascar yarışçısı Danica Patrick’i bir ayaküstü yemek minibüsüne koymuş, bir köşeye de bir gizli kamera yerleştirmiş ve Amerikalılara diş sağlığıyla ilgili hem komik hem de gerçekçi bir yolla sağlık dersi vermiş.

Aspen Dental’ın tepesini attıran ve bu videonun yapımında emeği geçen, geçen yıl diş hekimine gitmemiş olan 150 milyon Amerikalı olmuş. Aspen Dental, maddi korkular ya da acıyacak korkusuyla dişçiden kaçan insanlara, böyle devam ederlerse gelecekte onları neyin beklediğini deneyimleterek anlatmaya çalışmış.

Danica Patrick’e balıklı tako ya da hamburger siparişi veren insanlar, siparişlerinin mikseri boyladığını ve püre haline geldiğini görünce tabii ki şaşırıyor ve ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Patrick ise ilk dersi veriyor: “Bu diş hekimine gitmezseniz ileride yemek zorunda kalacağınız yemek!” Şaşkınlıkları devam eden insanlar, pipet eşliğinde sunulan püre-hamburgerlerini her ne kadar mide bulandırıcı görünse de denemekten kaçınmıyorlar. Ancak püre kıvamındaki öğünlerinden ikinci fırtı kimse çekmiyor.

CP+B imzalı kampanyada, Aspen Dental’ın konuya yaklaşımı çok samimi olmuş. Bir çocuğa anlatır gibi anlattığı diş sağlığının önemini ve ileride olabilecekleri püre patateslerle deneyimleyen Amerikalılar da ikna olmuş gibi görünüyor.

Kampanya Künyesi:

Ajans: CP+B, ABD
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Ralph Watson
Üst Yaratıcı Yönetmen: Adam Chasnow
Yaratıcı Yönetmen: Allen Richardson, Dave Steinke
Yazar: Brian Caruso
Sanat Yönetmeni: Marthon Pucchi
Yapımcılar: Ramon Nunez, Nick Roland
Grup Marka Yöneticisi: Steve Sanders
İçerik Süpervizörü: Katie DeSimone
İçerik Yönetimi: Madison Morris
Yapım Şirketi: HeLo
Yönetmen: Jeff Tremaine
Üst Yapımcı: Justin Moore-Lewy
Sorumlu Yönetici: Brendan Kiernan
Yapımcı: Chris Rouchard
Editoryal Grup: The Now Corporation
Üst Yapımcı: Nancy Finn
Editör: Jesse Reisner
Post Prodüksiyon: Method
Yapımcı: Paula Jiminez
Inferno artist: Wensen Ho
Renklendirme: CO3
Yapımcı: Matt Moran
Editör: Siggy Ferstl

Görsel; Youtube