Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Baby Turco’dan Haluk Levent’li Reklam Filmi

Baby Turco’dan Haluk Levent’li Reklam Filmi

Puretex’in yeni nesil bebek bezi markası Baby Turco'nun reklam filminde oynayan Haluk Levent karşılığında 200 öğrenciye her ay 300 TL burs parası yatırılması sözünü aldı.

Haluk Levent Türkiye’nin en çok güvenilen ünlüleri arasında yer alıyor. 2017 yılında kurulan STK Ahbap ile sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren sanatçı elinden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Toplumda yardımlaşma bilincinin güçlenmesini sağlamak amacını da taşıyan kurum gönüllüleri ile beraber Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor.

Ağlayan bebeği duyan Haluk Levent anneye Baby Turco yolluyor

Geçtiğimiz Salı günü sosyal medya hesaplarından ilk defa televizyon için bir reklam filminde oynadığını açıklayan Levent bu paylaşımı yaptıktan kısa bir süre sonra markanın ismini de açıkladı. Puretex’in yeni nesil bebek bezi markası Baby Turco ile işbirliğine imza attığını söyledi.

Haluk Levent, reklam filmindeki konser sırasında bir bebeğin ağlamasını duyması ile performansına ara veriyor. Seyircilerin de yardımı ile ağlayan bebek için annesine Baby Turco bebek bezlerinden gönderiyor.

Konser alanında olduğu gibi ekran başında reklamı izleyenler için de kısa süreli bir şaşkınlık yaşıyorlar. Anadolu Rock’ın önemli seslerinden biri olan Haluk Levent’in neden bu reklamda oynadığını merak ediyorlar. Haluk Levent ise reklam filminin sonunda sosyal medya üzerinden açıklayacağını söylüyor.

Baby Turco 200 öğrenciye düzenli olarak 300 TL burs yardımı yapacak

Beklenen cevap da bir başka video ile geliyor. Markanın bezlerinin tüm yüzeyinin katkısız olduğun aktaran sanatçı üretim tesislerine de gittiğini belirtiyor. Yıllardık bebek bezi reklamlarında anne figürünün ön planda olduğunu vurgulayarak baba figürünün de bebek bezi reklamlarında yer alabileceğini hatırlatıyor.

Haluk Levent bu işbirliği doğrultusunda Ahbap üzerinden burs alan öğrencilere de bir müjde verdi. Baby Turco ile yapılan anlaşma doğrultusunda 200 öğrenciye her ay verilecek 300 TL bursun marka tarafından yatırılacağını duyurdu.

Görsel: YouTube