Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayakkabı Bağlamak Zubits’le Tarihe Karışıyor

Ayakkabı Bağlamak Zubits’le Tarihe Karışıyor

Zubits, dışarı çıkarken her seferinde ayakkabılarını bağlamaya üşenenlere ve sık sık çözülen bağcıkları bağlamaktan sıkılanlara manyetik bir çözüm sunuyor.

Zubits manyetik ayakkabı bağlama çözümü, bağcıkları içine geçirebildiğiniz farklı renklerdeki mıknatıslı aparat ve basit bir mikro ayarlamayla sizi her seferinde ayakkabı bağlama derdinden kurtarıyor. Zubits, manyetik iki parçadan oluşuyor.

Bağcıkları sıkıca bağlanmış gibi, sağlam bir şekilde bir arada tutabilen ayakkabı mıknatısı, spor yaparken ya da koşarken sizi yarı yolda bırakmıyor ve her dışarı çıkmanız gerektiğinde sizi ayakkabı bağlama derdinden kurtarıyor. Zubits’in yetişkinler, çocuklar ve spor yaparken performanslarını sonuna kadar göstermek isteyenler için 3 farklı boyu bulunuyor.

Her model spor ayakkabı ve botla kullanabileceğiniz beyaz, siyah, yeşil, pembe, sarı, turuncu, mavi gibi farklı renk seçenekleriyle ayakkabınızın rengine uydurabileceğiniz ya da onlara renk katabileceğiniz Zubits, şu an Kickstarter’da fonlanıyor. Kampanyanın bitmesine 29 gün kalan ve belirlediği 30.000 dolar hedefini kısa bir sürede aşıp destekçilerden 130.000 dolar toplamayı başaran Zubits ayakkabı mıknatısına kampanya süresince 15 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Görsel: Zubits, Kickstarter