Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aşırı Derecede Katlanabilen Bisiklet

Aşırı Derecede Katlanabilen Bisiklet

Katlanabilmesi için tekerlek çapını küçülten bisikletlere karşılık Helix, geleneksel bisiklet deneyimini katlayıp rahatça taşımanızı sağlıyor.

Bisikletler modern çağımızın en kullanışlı ve doğa dostu ulaşım aracı. Bunu imkar edemediğimiz için de sürekli olarak yenilikçi ve farklı bisiklet tasarımlarıyla karşılaşıyoruz. İmkansız bisiklet tasarımı olarak öne çıkan bir Kickstarter kampanyası da bu projelerin uçukluğunu dile getirmişti. Öte yanda ise Halfbike gibi yenilikçi bisiklet modelleriyle bireysel ulaşımın hangi noktalara taşınabileceğini görmüştük.

Şimdi ise karşımızda katlanabilir bisiklet kategorisinde kökenlerinden ödün vermeyen bir tasarım var. Helix, büyük çaplı tekerlekleri ve geleneksel bisiklet büyüklüğüne rağmen katlanabilen hafif, kolay kullanımlı bir bisiklet. Mevcut katlanabilir bisikletler, katlanıp kompakt hale gelebilmek için tekerlek çaplarını küçülterek devir sayılarını düşürüyor.

Kickstarter üzerinden fonlanan Helix, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için 120,000 Kanada Doları’na ihtiyacı vardı. Kampanyanın bitmesine 8 gün varken 1,566,997 Kanada Doları fonlayarak ilk aşamada hedeflerine ziyadesiyle ulaştılar.

Görsel; Kickstarter, Helix