Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Art Director’s Club ve The One Club Güçlerini Birleştiriyor

Art Director’s Club ve The One Club Güçlerini Birleştiriyor

Reklamcılık ve tasarım dünyasındaki yetenekleri ödüllendiren ve sektöre yön veren Art Director’s Club ile The One Club tek çatı altında birleşme kararı aldı.

Reklamcılık ve tasarım denince ilk akla gelen iki küresel organizasyon; 90 yıllık tecrübesiyle reklamcılığı güzel sanatlar standartlarında değerlendiren ve ödüllendiren Art Director’s Club (ADC) ile reklam ve tasarım kategorisindeki başarıları kucaklayan The One Club, The One Club for Creativity çatısı altında birleşme kararı aldı. Yeni oluşum, bir çatı kuruluş olarak görev yaparak, The One Show, ADC Annual Awards gibi prestijli ödül ve Young Guns, Hall of Fame gibi eğitim ve çeşitlilik programlarını sürdürecek.

ADC’den yetişen, kurulduğunda The Copy Club olan ismini zaman içinde değiştirerek The One Club ismiyle yola devam eden The One Club ve ADC 1970’lerde birlikte yaratıcı ödül programları düzenliyordu. The One Club, varolan disiplinleri korumak, yaratıcı yeni disiplinler oluşmasında etkili olabilmek, küresel ölçekte farklı bakış açıları kazanabilmek ve yenilikçi düşünceleri desteklemek için bu kararı aldığını belirtti.

ADC ve The One Club, zanaat, yaratıcılık ve saflığı esas alan zengin bir geçmişi paylaşıyor. Kâr amacı gütmeyen her iki organizasyon da yetenekli insanların kariyerlerinin her kademesinde ödüllendirilmesini destekliyor. Her iki kuruluş da yaratıcı insanların, yine yaratıcı insanlar için oluşturduğu tek bir çatı altında en yüksek yaratıcılık standartlarını belirleyerek ve dünyadaki yaratıcı topluluk ağına elinden geldiği desteği vererek daha fazla güçleneceğine inanıyor.

Süre gelen; The One Show Awards, Creative Hall of Fame, Creative Week, Creative Boot Camps, çok kültürlü yaratıcı kariyer fuarı Here Are All The Black People, Creative Leaders Retreat, yaratıcı öğrencileri onurlandıran Young Ones Awards, Creative Women’s Leadership Series, ADC Annual Awards, 30 yaş ve altı en iyi yaratıcıları ödüllendirildiği Young Guns, Hall of Fame, 50/50 Initiative, Paper Expo, Hands On, InspiADCion gibi daha birçok ödül programları ve inisiyatifler ait oldukları marka altında devam edecek, ağ ve kaynak oluşturma konusunda ise iki organizasyon güçlerini birleştirilecek.

Görsel: ADC