Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Armani, Çin’deki Moda Hakkında Twitter Sohbet Programı Düzenledi

Armani, Çin’deki Moda Hakkında Twitter Sohbet Programı Düzenledi

Twitter'da 68.000 takipçisi bulunan Armani, Çin pazarındaki konumunu sosyal medyanın desteğiyle güçlendirmek için 'One Night Only in Beijing' adlı gösteriminin olduğu 1 Haziran günü, Twitter üzerinden Çin'de takip edilen moda hakkında bir sohbet programı düzenledi.

#ArmaniTweetTalks etiketiyle başlatılan "China: The New Fashion Superpower" konu başlıklı sohbete, Çin Vogue yazı işleri müdürü Angecila Cheung, Style Bubble blog'tan Susie Bubble, YOOX Grubu Ceo'su Federico Marchetti, TV yorumcusu ve blog sahibi Tommy Ton ve moda eleştirmenleri Hung Huang ile Godfrey Deeny katıldı.

Konuşmacılar attıkları tivitlerle modayı sadece Batılı perspektiften algılamanın yanlış olduğunu, Çin'deki modanın kırmızı kapılardan ve dragonlardan ibaret olmadığını belirttiler. Ayrıca Çin'in Batı'dan bağımsız olarak modayı takip etmesi ve kendi yolunda ilerlemesinin zorlu bir yolculuk olduğundan da bahsettiler.

Armani'nin modayı takip edenleri bilgilendirme amaçlı düzenlediği Twitter sohbetinde konuşmacıların Çin'deki moda hakkında sorulan sorulara verdikleri yanıtları detaylı olarak şuradan okuyabilirsiniz.