Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arılar Geri Gelsin Diye Çalışan Reklam Kampanyası

Arılar Geri Gelsin Diye Çalışan Reklam Kampanyası

Honey Nut Cheeritos markası arıları geri getirerek ekolojik sisteme bir fayda sağlamak adına, kır çiçeği tohumları dağıtıyor.

Şehirleşme ve modern hayat iyi hoş ama kötü yanları bazen iyi yanlarını bastırabiliyor. Binalar yükselirken hayvanlar evlerinden olabiliyor ya da modern insan kolayca doğaya zarar verebiliyor. Ancak aynı modern insan son pişmanlık da belki fayda edebilir düşüncesiyle işte böyle reklam kampanyaları düzenliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9fbMQUVYuRQ
İnsanlık için korkutucu olaylardan biri de şüphesiz arıların büyük gruplar halinde ortadan kaybolmaları. Çünkü arılar olmadan doğal tozlaşma da gerçekleşmiyor. General Mills’in kampanyasında, marka kır çiçeği tohumları dağıtıyor ve Kanadalı takipçilerinden de kampanyaya kayıt olup ücretsiz tohumlara sahip olmalarını bekliyor. Böylece arı nüfusunu tekrar artırmayı hedefliyor. #BringBackTheBees adlı kampanya 35 milyon adet kır çiçeğini ülkeye kazandırmayı amaçlıyor.

Çiçekli alanların ortadan kalkması arılar için büyük bir tehdit oluşturuyor. Honey Nut Cheeritos’un da üreticisi olan General Mills’in kampanyası çiçeklerle arıları geri getirebileceğine inanıyor.

General Mills markası daha önce de sağlıksız diyet mesajlarına savaş açan bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza atmıştı.

Görsel; Bring Back The Bees, Youtube