Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Arayüz Tasarımının Güçlü ve Hızlı Uygulaması Sketch Öğrenmek İsteyenlere İstanbul’da Atölye

Arayüz Tasarımının Güçlü ve Hızlı Uygulaması Sketch Öğrenmek İsteyenlere İstanbul’da Atölye

-99 design studio tarafından organize edilen ve Sketch desteğiyle SALT Galata'da düzenlenen atölyede, mobil odaklı tasarım uygulamasının meziyetleri ve temel özellikleri paylaşılacak.

Mobil arayüzler başta olmak üzere daha hızlı bir tasarım süreci sunmak için 2008’de yola çıkan Sketch, Hollanda merkezli bir yazılım. Tasarımcıların daha iyi ve daha hızlı üretim yapmasını hedefleyerek yaratılan Sketch, macOS cihazlar için özel olarak geliştirilerek cihazın tüm özelliklerini içselleştiriyor. İnternet ve grafik tasarım alanında çalışan tasarımcılar için çözümler sunan yazılım, Symbols ve Shared Styles özellikleriyle tasarım sürecinde tekrarlanan nesnelerin kullanımını kolaylaştırıyor. Böylece de tasarımın daha hızlı tamamlanmasına ön ayak oluyor.

Galata’da bulunan tasarım ofisi -99 design studio, 1 sene önce arayüz tasarımında kullandıkları Adobe Photoshop’u bırakarak Sketch’e geçmiş. Bu kararlarının sonuçlarını ve elde ettikleri hızı göstermek ve Türkiye’deki Sketch kullanımını artırmak için de 11 Temmuz’da SALT Galata’da bir atölye düzenleyerek tüm tasarımcılara ve tasarımcı olmak isteyenlere çağrıda bulunuyor.

Sponsor olarak yer aldığımız Sketch & UX/UI Design Workshop 11 Temmuz’da 19:00 – 21:00 arasında gerçekleşecek olan atölyede hem Sketch’in temel özellikleri hem de -99’un bir sene içinde elde edilen deneyim tasarımcı ve sanat yönetmenleriyle paylaşılacak. Atölyeye katılmak için detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Görsel: -99 design studio