Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Araç Kullanmak Çocuk Oyuncağı (mı?)

Araç Kullanmak Çocuk Oyuncağı (mı?)

Toyota Brezilya, DAVID São Paulo imzalı sürüş güvenliği kampanyasında alkollü araç kullanmanın etkilerini gerçek oyuncak araba kazaları ile ortaya koyuyor.

Toyota Brezilya, DAVID São Paulo imzalı yeni kampanyasında alkol tüketiminin araç kullananların sürüş becerilerine olan tehlikeli etkisini sevimli bir yol ile anlatmayı seçti. Sürüş güvenliğine odaklanan kampanya, alkol tüketiminin yetişkin bir sürücünün refleksleri, yol becerileri ve koordinasyonunun 8 yaşındaki bir çocuğun refleks, beceri ve koordinasyonuna denk olduğunu kanıtlayan bir araştırmaya dayanıyor. “Toyota Kids” adlı reklam kampanyasında kreatif ekip, alkollü araç kullanımının tehlikelerine dikkat çekmek için küçük çocukların yaptığı oyuncak araba kazalarının gerçek görüntülerini kullandı.

İzlerken gülümseten ancak verdiği mesaj açısından son derece ürkütücü olan 30 saniyelik kampanya filminde, oyuncak arabaları ile kaza yapan çocuklar üzerinden yetişkinlere alkollü araç kullanmamaları mesajı veriliyor. Filmde ayrıca sürücüleri yoldaki potansiyel tehlikelere karşı uyaran Toyota’nın Safety Sense teknolojisi tanıtılarak bu tür bir teknolojiye sahip bir araç kullanmanın alkolün sürüş becerilerini azalttığı gerçeğini değiştirmediğinin altı çiziliyor. YouTube, Facebook ve Instagram’da yayınlanan Toyota Brezilya’nın DAVID São Paulo imzalı ‘Toyota Kids’ reklam filmine aşağıda göz atabilirsiniz.

Künye:
Reklamveren: Toyota Brezilya
Reklam Ajansı: DAVID São Paulo
Global CCO: Pancho Cassis
Global COO: Sylvia Panico
Kreatif Direktörler: Luiz Alexandre Musa, Fabio Natan
Sanat Yönetmeni: Fabio Natan
Metin Yazarı: Luiz Alexandre Musa

Görseller: Instagram, Youtube