Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
America Airlines Klout Puanı Yüksek Yolcuları VIP Salonda Ağırlıyor

America Airlines Klout Puanı Yüksek Yolcuları VIP Salonda Ağırlıyor

AA Havayolu şirketi, yeni yaptığı anlaşma ile sosyal medyada etkili kişileri Klout ile tespit ederek özel salonunda ağırlıyor.

America Airlines ve Klout yeni bir anlaşma yaptılar. Buna göre Klout puanı 55 ve üzeri olan AA yolcuları, havayolu şirketinin yaklaşık 40 farklı havalimanında bulunan Admirals Club adlı özel salonlarına bir günlüğüne ücretsiz olarak giriş yapabilecek. Projenin asıl güzel tarafı, bu fırsattan yararlanmak için America Airlines yolcusu olma şartının da olmaması. Hangi havayolu ile uçuyorsanız uçun, Klout’unuz 55’ten yüksekse Admirals Club’a misafir olabilirsiniz. Projeye katılmak için aa.com/klout adresinde şirketin uygulamasına izin vermeniz ve kayıt yaptırmanız gerekiyor. Bu kampanyaya katılarak Admirals Club’a 1 yıllık giriş kazanma fırsatı da yakalanıyor.

Markalar Klout üzerinden sosyal medyada etkili kişileri tavlama projlerine 2011’de başlamışlardı. Birçok büyük marka da artık özellikle lansmanlarında yüksek Klout puanlı kişilere ön gösterim ya da tanıtım imkanı sunuyor. Ben de Spotify’ın ABD lansmanında ürünü ilk kullanma hakkını Klout puanıyla kazanmıştım. Keşke uygulama biz SXSW’e AA ile uçarken de olsaymış, Chicago’daki 5 saat beklediğimiz aktarma sırasında epey işe yararmış doğrusu.