Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Amazon Evde Yaşanan Her Sorunu Çözüyor

Amazon Evde Yaşanan Her Sorunu Çözüyor

Teknik ve elektronik kurulumdan müzik dersine kadar ihtiyaç duyulan her hizmeti memnuniyet garantisiyle veriyor.

Alışveriş alışkanlıklarımız internetle birlikte değişti. Önceden mağazaya gitmek veya alışveriş merkezinde tek tek yorulana kadar gezmek revaçtayken e-ticaret kavramı hayatımıza ofisten alışveriş yapmayı getirdi. Birkaç tıkla istediğimiz kıyafeti, mobilyayı veya elektronik eşyayı alabiliyoruz.

Amazon, bu konuda dünyanın en büyük e-ticaret sitesi. Ve artık sadece alışveriş için değil evde yaşanılan sorunlar için de hizmet veriyor. Deneme dönemini bitirerek kullanıma açtığı Home Services, “usta çağıralım” fikrinin doğduğu her konuda destek sağlıyor. Hatta memnuniyet garantisiyle ancak iş tamamlandığında ödeme yapın diyecek kadar da iddialı.

Amerika Birleşik Devletlerinin büyük bir kısmında aktif hizmete başlayan servis, özenle seçilmiş ustalar ve konunun ehli kişilerden oluşuyor. iPhone tamircisi, ev dekorasyonu, otomobil tamircisi, müzik dersleri, bilgisayardan virüs temizleme ve yazılım desteği gibi insanın evde hizmet alabileceği her konu Amazon Home Services‘ın çalışma alanına giriyor.

Tek tek seçilen ve oylanan ustalar, uzmanlar için bu yeni çalışma alanı da avantaj sağlıyor. Aynı zamanda Assembly Masters gibi yerel şirketlerle de birlikte çalışarak iki tarafında kazanacağı bir model oluşuyor. Önceden eve gelen bir yabancı olarak algılanıp rahatsız olabilirken şimdi Amazon’un güvencesi ile sunulan bir servise dönüşüyor iş tanımları. Dijital dünyada işlem yapmaya alışmak bazı nesiller için zor olsa da her hizmeti internetten garantili almaya başlamamız bu tabuları da yıkacaktır.

Görsel; Youtube