Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Airbnb ile Formula 1 Pistinde Bir Gece

Airbnb ile Formula 1 Pistinde Bir Gece

Malezya Grand Prix'sinin yapılacağı pistin en keskin virajına bakan lüks odada bir gece geçirmek mümkün.

Airbnb misafirlerini ilginç noktalarda ağırlamayı oldukça seviyor. O odada niçin kalmak istediğini belirtenler arasında seçilen talihliler, daha öncesinde Alp Dağlarının Fransa eteklerindeki bir teleferikte, Sidney’deki IKEA’da ve Avrupa’nın en büyük kitapçısı Waterstones’da bir gece geçirmişti. Şimdiki durakları ise Formula 1 Malezya Grand Prix’inin yapıldığı Sepang International Circuit pistindeki bir oda.

Pistin en keskin virajını gören oda konforlu mobilyalarla döşenmiş ve mutfak, yatak odası, banyo gibi temel ihtiyaçlara yönelik de lüks servis sunuyor. Yarışı izlerken takımlar ve pilotlar hakkında tüm detayları bilgileri takip edebilmek için dev ekran televizyon ve Wi-Fi da bulunuyor. Airbnb’nin sitesinde A Night at the World’s Hottest Racebaşlığıyla açılan sayfadaki alanda niçin bu odada kalmak istediğinizi en fazla 100 kelimeyle açıkladığınızda yarışmaya da katılmış oluyorsunuz.

27 – 29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Grand Prix’yi en değerli noktadan izlemek için meramınızı buradan anlatabilirsiniz.

Görsel; Airbnb