Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ailecek Giyilen Yeni Yıl Kazağı

Ailecek Giyilen Yeni Yıl Kazağı

Yumuşatıcı markası Suavitel’in yeni yıl kazağı, ailedeki tüylü canların sarmalandığı sıcacık bir yeni yıl vadediyor.

Suavitel’in, evcil hayvan aileleri için hazırladığı bu sarılma etkili kazağın ismi Suavitel Cuddle Crewneck. Sınırlı sayıda üretilen kazak, evcil hayvan ebeveynlerini ve onların tüylü dostlarını rahat ve eğlenceli bir şekilde birbirine yakınlaştırmak için tasarlanmış. Gördüğünüzü üzere hem insanlar hem de evcil hayvanlar için kafa delikleri bulunuyor.

Evcil hayvan aileleri iki farklı stilde kazak arasından seçim yapma seçeneğine sahip. Kazaklardan biri iki insanı ve evin tüylü çocuğunu içine alabiliyor. Diğeri ise aynı anda tek bir insan kişi ve tek bir tüylü kişi tarafından giyilebiliyor.

Yumuşacık bir yılbaşı akşamı

Sevimli kazaklar; yılbaşı ağacı, kar taneleri ve köpek motifleriyle bezeli. Üstelik büyük olan versiyonu o kadar geniş ki “Fur La La La La La”yı tek bir satra sığdıracak kadar genişliyor.

İçinizde benim gibi evcil hayvanlara gereksiz giysiler, aksesuarlar ve kostümler giydirilmesine sıcak bakmayanlar vardır mutlaka. Nihayetinde onlar konuşamadıklarından rahatsız olduklarını bize anlatamazlar. Öte yandan bu şekilde canlarla ebeveyni arasında etkileşim yaratan çözümlerin bir zararı olmadığını düşünüyorum. Burada kedinin ya da köpeğin kazağın içinden kaçıp gidebilme özgürlüğü var en azından. Siz ne dersiniz bu konuda?

Cuddle Crewneck’in piyasaya sürülmesi, markanın yeni ürünü Suavitel Shed Shield’ın (tüyleri giysilerden uzaklaştıran bir yumuşatıcı) kutlanmasıyla aynı zamana denk geliyor. Dolayısıyla her kazak, bir şişe deterjanla birlikte ücretsiz olarak sahiplerine teslim edilecek.

ABD’de yaşayan ve bu kazağa sahip olmak isteyen evcil hayvan aileleri, 28 Kasım 2023’ten (bugünden) itibaren www.StayMerryNotHairy.com adresinden kayıt yaptırabilecek.

Görsel: Suavitel