Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas,  Snapchat’te Kendi Tasarımlarınızı Yaratmaya Çağırıyor

Adidas, Snapchat’te Kendi Tasarımlarınızı Yaratmaya Çağırıyor

Adidas, kullanıcıları Adidas Neo serisi spor ayakkabı ve giysilere kendi tasarımlarını yansıtmaları için Snapchat yarışmasına davet ediyor.

Bir sonraki yetenekli tasarımcısını arayan Adidas İngiltere, kullanıcıların Adidas Neo spor ayakkabılara kendi tasarımlarını yansıtmaları için onları düzenlediği tasarım yarışmasına davet ediyor. Adidas Neo’yu Snapchat’ten ekleyerek katılabileceğiniz yarışmanın detaylı katılım şartlarını burada bulabilirsiniz. iris Worldwide’la birlikte hazırlanan, prodüksiyonu ise Skunk‘ın üstlendiği kampanya, #MYNEOLABEL adını taşıyor.

Katılımcılar yarışmaya dahil olduktan sonra her hafta Adidas tarafından belirlenen bir Neo ayakkabıya ve bir giysiye emoji kullanmadan, yalnızca Snapchat’in doodle özelliğinden yararlanarak çizimler yapmaları isteniyor.

Adidas’ın hikayeler kısmında paylaşacağı spor ayakkabı ve giysi takımının ekran görüntüsünü almak, Adidas Neo ile sohbete başlamak, üzerine çizim yapılacak ekran görüntüsünü seçip çizime başlamak, ardından da tasarımı oluşturmak ve Adidas Neo’ya göndermek gerekiyor.

20 Ekim’de sona erecek yarışmanın galibi olacak 4 şanslı kişi, Adidas’ın Almanya’daki genel merkezinde, profesyonel tasarımcılarla unutulmaz deneyimler yaşayacak ve kendi tasarımları giymeleri için onlara gönderilecek. Böylece kazananlar, kendilerine ait tasarımlarını giyerek bütün dünyaya gösterebilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=8sNu2Vs_pOk

Görsel: YouTube