Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
adidas Futurecraft ile Geleceğe Adım

adidas Futurecraft ile Geleceğe Adım

adidas, her sene yenilikçi ürünler geliştirdiği ve paylaştığı Futurecraft ürün yelpazesini manifestosuyla paylaşıyor.

Ayakkabıyı oluşturan malzemeleri ve ayakkabının optimum performansını yeniden tanımlayan adidas Futurecraft, her sene yenilikçi ve sınırlı sayıda ayakkabıların üretildiği ve paylaşıldığı bir ürün geliştirme programı. Carbon şirketiyle birlikte tasarlanan ve ortaya konan ürünlerde daha önceden akla gelmemiş fikirler sürdürülebilirlik ve optimum performans hedefiyle ortaya konuyor. 3 boyutlu baskı teknolojisiyle üretilen, yapımında geri dönüştürülmüş malzeme kullanılan, doğaya en az zarar veren ve kullanıcıların maksimum performans alacağı şekilde tasarlanan ayakkabılar yer alıyor.

adidas Futurecraft’ın çeşitli modelleri bir arada

Futurecraft modelleri doğaya zarar vermeyecek şekilde tasarlanarak üretimde plastik atığı sıfıra indirmeyi amaçlıyor. Teknolojiyi kullanarak sporun geleceğini şekillendirmeyi hedefliyor. The Panics tarafından adidas Futurecraft için yaratılan film de bu manifestoyu içeriyor. Film, bugünün ve geleceğin zorluklarının üstesinden gelmek için yenilikler arayan ve bu yenilikleri sunan Futurecraft modellerini gösteriyor. 3B ve 2B modellemeler ve grafiklerle Futurecraft’ın çeşitli modelleri tek bir filmde gösteriliyor.

Fons Schiedon tarafından yönetilen filmde; tek hammaddenin kullanıldığı geri dönüştürülebilen ayakkabı Futurecraft Loop, Parley for the Oceans iş birliğiyle okyanustaki plastik atıklardan üretilen ayakkabı, 3B baskı teknolojisinden destek alarak üretilen Futurecraft 4D serisi gibi modeller yer alıyor.

Künye

Prodüksiyon Şirketi: The Panics
Yönetmen: Fons Schiedon
İdari Yapımcı: Ania Markham, Jules Tervoort
Yapımcı: Kristian Stoykov
DOP: Hessel Waalewijn
Ses Tasarım: Antfood
Seslendirme: Jennifer McKinley-van der Zee
Post Prodüksiyon: Post Panic
VFX: Ivor Goldberg
VFX Yapımcı: Kristian Stoykov
Kıdemli VFX Sanatçısı: Tim van der Wiel, Doma Harkai, Jeroen Aerts & Dieuwer Feldbrugge
VFX Sanatçısı: Matteo Giorni, Davide Raymondo & Kim Taylor
2B Animasyon: Fons Schiedon & Birdo
2B Hareket Tasarımı: Federica d’Urzo
Konsept Sanatçısı: Amy Holst & Idun Sjödin

Görsel: Vimeo