Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
8 Hayvan ve 1 Yumurtadan Hangisi Yeni Maskot?

8 Hayvan ve 1 Yumurtadan Hangisi Yeni Maskot?

Hotels.com Singapur yeni maskotunu tanıtmak için farklı farklı hayvanların katıldığı maskot seçmelerini ele aldığı eğlenceli bir film hazırladı.

Bir marka için yeni bir maskot seçmek önemli bir iş. Hotels.com da bu işi ciddiye alıyor olacak ki yeni maskotu için seçmeler düzenleyerek çeşitli hayvanları başvurmaya çağırmış. Şaka tabii, bu sadece Grey Singapur’un hazırladığı eğlenceli kampanyanın açılış filmi.

Hotels.com müşterilerine yeni maskotu ve Hotels.com’un yeni sadakat programını tanıtmayı amaçlayan “Obvious Rewards” isimli kampanyanın 60 saniyelik açılış filmi; maskot olmak içi başvuran 8 farklı hayvanı ve evet, bir yumurtayı ekrana getiriyor. Fil, çekirge, tembel hayvan, oklu kirpi, köpek,  deve kuşu, boğa, timsah ve yumurta Hotels.com kostümünü giyerek seçici kurula kendilerini beğendirmeye çalışıyor. Tabii hepsinin ayrı özellikleri, artıları ve eksileri var. Sonuç olarak Pug cinsi köpek markanın yeni yüzü olmaya hak kazanıyor.

hotelscom maskot - inek

hotels.com maskot yumurta

hotelscom maskot kirpi

Maskot, Kampanyanın Devamında Da Yer Alıyor

Singapur, Hong Kong, Tayvan ve Tayland’da dijital ve sosyal kanallarda yayına giren kampanya, 30 saniyelik spotlarla da devam edecek. Bunlardan ilki yayına girdi bile ancak serinin devamında da sevimli köpek, Hotels.com sadakat programının avantajlarını ve ödüllerini eğlenceli bir şekilde tanıtacak, dönemsel duyuruları yapacak. Rekabetin çok olduğu ve mesaj sayısının oldukça kalabalık olduğu bir sektörde sevimli bir figür üzerinden hatırlanabilirlik sağlayacak.

Bunun yanı sıra yılın çeşitli zamanlarında müşteri etkileşim etkinlikleri düzenlenecek ve etkileşimli mikrosite üzerinden ödüller dağıtılacak. Pug’a isim vermeye yönlendiren Facebook yarışmaları ve maskot temalı odalarda düzenlenecek aktivasyonlar da planlanan adımlar arasında.

Künye:
Reklamveren: Hotels.com
Reklam Ajansı:  Grey Group, Singapore
Yetkili Yaratıcı Yönetmen: Tim Cheng
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Marthinus Strydom
Reklam Yazarı: Ozkan Kusay
Sanat Yönetmeni: Dennis Goh
Strateji Başkanı: Neil Cotton
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Rohit Nair
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Tinley Wong
Müşteri Temsilcisi: Sixtine Chevant
Planlama: Haley Ross
Yönetici Yapımcı: Julie Chua
Yapımcı: Sandra Ong, Eddy Lam
Dijital Proje Yöneticisi: Sean Ching
Stüdyo Yöneticisi: Simon Wong
DTP Sanatçısı: Peggy Chu
Yapım Şirketi: Mum Films

Görsel: YouTube