Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3 Boyutlu Baskı Teknolojisi Şimdi de Coca-Cola’nın Elinde

3 Boyutlu Baskı Teknolojisi Şimdi de Coca-Cola’nın Elinde

Coca-Cola Mini Me mobil uygulaması ile tüketicilerin kendi mini versiyonlarına bakmalarını istiyor ve karşılığında bir süprizi var.

Coca-Cola tüketicisiyle kişisel bağ kurma konusunda her zaman lider olmaya devam edecek gibi görünüyor. Marka şimdi de tüketicilerini 360 derece tarama yapan 3 boyutlu tarayıcılardan geçiriyor ve onlara kendilerinin minyatür halini veriyor, bunu da Coca-Cola’nin İsrail genel merkezinin içine kurduğu stüdyoda yapıyor.

Mini Me projesinin ajansı yine Gefen Team.Tabii proje markanın yeni minik şişeleri için. Coca-Cola böylece yine yükselen bir trendi veya yeni bir teknolojiyi marka mesajına en iyi bağlayan marka olmuş.

Tüketiciyi projeye dahil etmek için de mobil uygulama üzerinden onların kendi mini versiyonlarını yaratmaları isteniyor. Kullanıcılar uygulama içinde tıpkı Tamagotchi oyuncakları için olduğu gibi kendi mini versiyonlarına bakmak durumundalar, ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Karşılığında da Coca-Cola israil merkez ofisinden renklendirilmiş ve kusursuz hale getirilmiş 3 boyutlu figürlerini alıyorlar.