Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA’dan Ofislere Ev Dokunuşu

IKEA’dan Ofislere Ev Dokunuşu

IKEA Kanada, geçici olarak evden çalışanların ofis yaşamına dönüşünü kolaylaştırmak için "Office Home Collection" isimli bir seçki hazırladı.

Bazı sektörler ve bazı pozisyonlar için ofis hayatı kalıcı olarak kalkmış olsa da bazılarının yeniden ofise dönmesi kaçınılmaz görünüyor. Bu ikinci grup için ev ofis ortamından yeniden ofis yaşamına dönmek biraz zorlu olacak gibi. Ofise ulaşma stresi, evde en rahat ettiği mobilyalarına veda etmek, kalabalık, havadan sudan konuşmalar ve daha nice ofis geleneği bu insanları bekliyor. İşte IKEA Kanada, bu geri dönüşü kolaylaştırmak için ofislere ev havası katabilecek mobilyalarından Office Home Collection (Ofis Ev Koleksiyonu) isimli bir seçki hazırladı.

Ofisteyken evde gibi hissetmek için neyi yanında götürmek isterdin?

Office Home Collection, evin temel öğelerini ofiste kullanılmak üzere yeniden değerlendiriyor. İkonik POANG koltuğunu toplantı masasının yanına sandalye yerine koyuyor, LATTBAKAD soğutma tepsisini ofisteki masanın üzerinde gösteriyor, ofisin içinde SKOVELSJÖN terliklerle gezindiğinizi hayal etmenizi öneriyor. Aslında reklam filmi daha ziyade işverenlere yönelik bir mesaj gibi. Ofiste bu mobilyaların olması veya terlikle dolaşma özgürlüğü işverenin inisiyatifinde ne de olsa.

Evcil hayvanların artık tüm gün evde insanlarını görmeye alışması ve uzaktan çalışma kültürünün şirketlere biraz daha anlayışlı olmayı öğretmesiyle IKEA, bazı ofislerin evcil hayvanlara daha açık hale gelmiş olabileceğini öngörüyor. Tüylü dostlarını ofise götürmek isteyenler için masa ayağına takılan kaşıma matını öneriyor.

Müşterilerine çağrıda bulunan IKEA Kanada, #IKEAOfficeHome etiketini kullanarak “ev ofisten” “ofis evlere” geçişe yardımcı daha fazla fikir paylaşmalarını istiyor. En iyi öneriler, 10 Eylül’e kadar IKEA Kanada’nın sosyal medya kanallarında sergilenecek. Kampanyanın ilerleyişini buradan takip edebilirsiniz.

Görsel: IKEA