Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
‘TabbedOut’ Mobil Ödeme Sistemi ve T.G.I Friday’s Uygulaması

‘TabbedOut’ Mobil Ödeme Sistemi ve T.G.I Friday’s Uygulaması

PayPal'ın da geçtiğimiz ay dahil olduğu TabbedOut servisi, ABD'de yaklaşık 400 kadar restoran ve barda geçerli olan bir mobil ödeme sistemi ve uygulaması. İnsanlar gittikleri restoranlarda yiyip içtiklerini TabbedOut uygulaması sayesinde mobil cihazlarından, PayPal ya da kredi kartı hesaplarıyla anında ödeyebiliyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=ddxkrEKZxFM

TabbedOut servisinin ABD'de tutması ve yaygınlaşmasıyla birlikte yeme-içme sektöründeki markalar bu sisteme entegre olmaya başladılar yavaş yavaş. Restoranları için özel uygulama hazırlayan T.G.I Friday's de bu markalardan biri oldu ve 300'e yakın restoranında geçerli olan TabbedOut altyapılı uygulamasını hayata geçirdi.

Uygulamayı kullanan müşteriler, uygulama üzerinden kendilerine en yakın T.G.I Friday's restoranlarını, özel menü ve promosyonları da görebiliyorlar. Ayrıca servisi yapanlara bahşişler de mobil ödeme dahilinde bırakılabiliyor.

Bu haberde hazır mobil ödeme sistemlerinden bahsetmişken, geçen sene paylaştığımız ödeme sistemleri trendleri raporu haberine de buradan göz atabileceğinizi hatırlatmak isterim 🙂